Tuesday, July 27, 2010

cantik ker ??




Contest Mata Menawan
Organize by:
Fatin
Syarat-syarat penyertaan :-

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com~Done
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) ~ confirm sorang
3. pastikan 1 gambar je ~ 1 jer
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) ~ sib baik aderrr heheh
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang ~ Done
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.

Ni kengkawan yang aku nak TAG yg memang mata mereka ( pada aku larrr ) cantik2 dan galaksss gituuu .. silakannnn :)

eynda
elizadiana
ieda-al-habsyi


7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda ~ Done

hadiah
pemenang ~ 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata. referral terbanyak~ akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)


suker sgt tgk gambar nieh sbb aku rasa .. senyuman aku lain .. renungan mata aku lain .. semuanya lain lahhh sbb aku jarang sgt bergambar mcm nieh .. dan gambar yg aku amik jarang menjadi .. heheh bukan fotogenik lahh katakan .. but i lioke this pic :))
wiff a naturel little2 make up put on ...



ps ; akhirnya dpt jugak ku siapkan .. :)) silalah buat kawan2 yg kena TAQ tuuu :))



9 comments:

  1. go go kak ieda..hope menang ye...

    ReplyDelete
  2. wah gambo clear dan cun kak ieda nih! saiyok2! :) thanxx tag ieda, insyallah ieda buat ek :) hehehehhe!

    ReplyDelete
  3. mia ~ thanx dik .. always support akak .. love uu

    ieda ~ heheh thanx dikk .. jgn luper buat dikk :))

    ReplyDelete
  4. kak, sies akk dah kurus taw ;p

    ni sbb dh lama tak dtg tgok akk lah ni ;)

    baru nmpk perbezaan nya :-)

    ReplyDelete
  5. eh gdluck taw kak

    * ha tgok tu..smpai terlupa nak wish!! heeee ;p

    ReplyDelete
  6. fara ~ hehheh kurus sikit lah dik .. lately nieh makan sokmo terlajak .. skrg dah naik sikit .. maluuu dari 65 ke 66 now .. kena insaf cepat2 ..

    bdn akak nieh makan lebey sikit naik terus .. cepat naik dikkk ...

    huhuh thanx dear , doakan tau :))

    ReplyDelete
  7. beb thanks buat yer...mmg mata hang cantek...tu sbb aku TAG hang hehe

    ReplyDelete
  8. wowieee gud luck kak!

    nk carik gambar yg nampak mata nih kekeke

    ReplyDelete
  9. posh ~ hheheh mu teman yg pandai tgk mata den beb .. hehe malu bebbbbb .. tocei2

    eliz ~ dikk cari dikk jgn x cari .. susah2 sgt ambik gambar mata sendiri dikk :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...