Tuesday, June 1, 2010

SPECIAL GIFT AT MY 34th BIRTHDAY



" EPPY BDAY TO ME .. EPPY BDAY TO MEEE .. EPPY BDAY TO IEDA .. EPPY BDAY TO IEDA " .. h
uhuhuhu hari ini adalah ulangtahun kelahiran aku yg ke 34th .. tua dahh .. heheh tapi rasa itu masih muder .. hehhehe jgn maraaaaaaaa ...

thanx alots friends ! .. ramai kawan2 yang mengucapkan bday wish pada aku melalui FB mahupun SMS .. terima kasih banyak2 .. sungguh aku terharu .. kerana kalian mengngigati diri ini .. huhuhu


DAN yg paling aku terharu , aku dikejutkan dengan sejambak bunga ros merah/pink dari hubby tercinta yang dihantar ke pejabatku tghhari tadi .. terus terang aku katakan disini .. aku masih tidak dpt mempercayainya kerana selama
10 tahun aku berkahwin dengannya .. hubby yg ku kenal bukanlah seorang yg romantik .. itulah yg membuatkan aku benar2 terharu atas kejutan ini ...

THANX A LOTS MY DEARRRR ..
ieda hargainya sehingga menitis air mata
kegembiraan dan terh
aru yg sgt2 .. thanxxx abang .. ieda memang x sangka dan masih tidak dpt mempercayainya




bukan nak kata aku megah tapi aku memang x pernah menerima apa2 hadiah harijadi dari HB selama aku berkahwin dengannya .. THIS IS THE 1st time tau ! percayalah .. kowang nak cakap aper punn cakap lah .. huhuhuhuhuhuh x caya UDAH ! huhuh .. aper2 pun inilah ulangtahun kelahiran yg paling bermakna buat diriku .. alhamdulillah dan syukurrr kerana dilimpahkan kegembiraaan ini .. aminnnn :))




ps : tangan dan badan aku masih mengigil kerana masih x percaya .. huhuhuh camner nieh .. nak bawak balik umah , kang anak2 cakap aper .. nak tinggalkan kat opis .. x der tmpt nak letak .. camnoor nieh .. any cadangan ?? huhuhuh dlm dilema pulakkk :))


14 comments:

  1. Happy Birthday kak..Sweet 34 :)
    May your dreams come true at this age..

    ReplyDelete
  2. ema ~ thanx alots dik .. :))

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Kak Ieda!

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Dik...OMG...jauhnya rasa jarak usia kita......namun...kematangan dalam mendirikan rumah tangga...mungkin buat Hubby Adik terpanggil untuk jadi lebih romantik....percayalah Dik...he must have LOve you more each day....since dah 10 years bersama...!May your days be brighter....each step of the day!!!Muaaah...ni jer hadiah dari Akak....Moga Allah tunaikan segala doa dan hajatmu Dik...Amin!

    ReplyDelete
  5. bapak ~ than dik :))

    ReplyDelete
  6. kak watie ~ akakkkkkkk thanx alots kak ... semoga segala doa akak itu dimakbulkan allah dan sungguh ieda terharu .. insyaallahhh kak :))

    ReplyDelete
  7. Happy bilated birthday kak ieda..sue dulu pun masa first time tima bunga dr cik hb..sama la situasi mcm akak..tak tau mana nak letak or apa patut buat..akakakakkaka

    ReplyDelete
  8. Salam akak...

    Happy birthday!! moga panjang umur, murah rezki, berbahagia, di kurniakan kesihatan sempurna serta di lindungi dan sentiasa berada dalam redha Allah.. amen..

    ReplyDelete
  9. ibh sue ~ thanx dik .. heheh tulah akak lak 1st time nieh lah .. serba x kena .. last2 bawak balik umah sbb nak letak kat opis besar sgt ... kang ader lak mulut2 x senang ati huhuhu

    ReplyDelete
  10. maiza ~ thanx dik .. semoga segala doa adik utk akak termakbul .. aminnn insyaallahhh :))

    ReplyDelete
  11. Belated Birthday wishes kak!!! Sorry for the late wishes..May lots of happiness and good health be with U! :D

    dear, nanti ambik Thank You card from love ya! :D

    ReplyDelete
  12. love ~ its ok dik ... thanx alots dear :)) oo ok nanti akak ke sana zazzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  13. akaaaaakkkkkk...sowie lambat wish beday...

    ♥♥♥ Happy 34th Beday ♥♥♥

    so sweet dapat flowers...xpela kak, wpun ni 1st time HB bg present, tu pun dh cukup bermakna kan kan kan.....semoga akak sentiasa ceria, sihat selalu, murah rezeki...lebiu ♥

    ReplyDelete
  14. eliz ~ thanx dear .. x per kalau lambat janji ingatan tuh masih ada .. love u too dear :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...