Wednesday, June 16, 2010

Detox & Slimming Foot Patch



SALAM DAN HAI SEMUA ...

Kowang pernah cuba Foot Patch ? sejenis koyok yang ditampal pada kaki ,
tarik toksin semasa anda tidur

kesan : boleh hilangkan masalah migrain , alah makan laut, jerawat , wajah berminyak , sukar tidur lena, sakit tumit kaki / belakang badan / gaut , nafas dan kaki berbau , sentiasa penat dan Detox Foot Patch amat sesuai utk perokok !


Berdasarkan testimoni, pakai selama seminggu , boleh turunkan berat badan dari 3kg !!
cubalah sepeket anda pasti teruja !! - but for me kalau nak kurus x der usaha kearahnya x guna jugak kan .. makan mcm org giler x cuba elakkan makanan yg berbahaya sama ajer .. pakai aper ajer x akan kurus kalau x pandai disiplinkan diri ..
hahahha ( HERBALIFE is the BEST !! )



SLIMMING PATCH RM30 (10 KEPING)

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH
** gambar last sekali okey ..

SLIMMING Foot Patch, membuang lemak dan sekaligus membuang toksin berbahaya daripda badan..pakai pada tapak kaki semasa hendak tidur, ia akan bertindak semasa anda tidur!! Buka pada keesokkan pagi, pada pad akan kelihatan kesan coklat/hitam (toksin) dan lendir berminyak (lemak).

Berdasarkan testimoni, pakai selama seminggu , boleh turunkan berat badan dari 3kg !!

Bagi yang hanya ingin kempiskan perut, tampal pada perut (siang) selama 10jam..lelehan minyak/lemak akan kelihatan pada pad. Pakai selang sehari sehingga anda mencapai saiz pinggang yang diinginkan, cadangan pakai adalah 3 hari sekali .. :)

** aku beli ini bukan semata2 nak kuruskan badan hokey ! tuh statement kena paham .. hahahah sbb slimming fpatch & detox nieh banyak kelebihannya .. yg pasti bukan semata2 utk kuruskan badan .. yg penting toksin dari bdn dpt dikurangkan dan leh membantu dlm mengelakkan penyakit2 yg dinyatakan :)) sooo kena paham betul2 penggunannyer .. heheh



Detox Foot Patch = rm 25.00 , 1 peket ( 10 keping )


dan yang diatas ini memang aku beli semata2 utk hubby yg perokok TEGAR .. soo hopefully dapat membantu dia .. kerana xtvt merokok dia menyebabkan dia selalu sakit2 sendi dan belakang , selalu penat dan mcm2 lagilah yg x elok dgn MEROKOK nieh :))





Slimming Foot Patch = rm 30.00 , 1 peket ( 10 keping )


ps : x salahkan nak mencuba .. aku dah beli dan sdg mencubanya .. manalah tahu bagus sbb bukan setakat nak kuruskan badan tapi boleh hilangkan sakit2 sendi dan mcm2 layie .. haaaa saper berminat leh aar pm aku kat fb .. iedaimmi erkk cari nama tuh di fb tauuu mcm2 aku letak kebaikan dier .. siap ada testimoni layie .. :))


dan upssss yg berminat utk beli herbalife punn sama silalah hubungi saya .. jgn malu2 kerana HL is the BEST .. :))




4 comments:

  1. Minat..minat..sue nak cuba gak..nanti sue rojer akak kat fb ya...

    ReplyDelete
  2. ibh ~ sue x jawab layie pm akak di fb .. :)

    ninie ~ cubalah dik x nyesal nyer :))

    ReplyDelete
  3. ape FB akak? nak add la. rase mcm blom add lg.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...