Sunday, May 9, 2010

sweet moments in life time


3 hari aku cuti sempena hari HOL negeri pahang , setiap petang jugalah aku habiskan cutiku bersama anak2 di taman bandar kuantan , xtvt wajib anak2 utk bagi fish makan kat tasek tuhh .. ermm specially anak teruna aku tuh .. habis gak lah sebuku besar roti utk fish2 kat situ .. heheh aku punn dah naik suker lakkk .. tgk gelagat ikan2 kat tasek tuh .. mcm tahu2 jerk yg kami semua dtg tiap2 petang nak bagi makan ..
besor2 lak tuh .. gerammm .. tiba magrib jerk semua lari ..

kata hubby sib baik x leh memancing .. kalau boleh dah berduyun2 org bawak mata pancing kat sini .. heheh dah leh buat pertandingan dahh ..
oklah yuk layan .. kegembiraan anak2 , 3 petang di tasek tmn bandar ini .. zazzzzzzz


mr hubby yg x jemu2 melayan karenah putra muhd saiful zahrien ..
the only one putra .. heheh


x nampak ikannyer wehhhh .. camera kokak jerkkk ..
tunggu aku beli DSLR ..
haaaaaa baru beshhh ( ish2 biler nak beli nieh ..
dah dekat 1/2 tahun duk sebut2 .. )



tgk tuh .. siap ada yg berani menyagut ikan disini .. senyap2 takut JAGA tahu .. hehe syokk jugak tgk .. hermmmm geram punn ader .. :))


happy forever after .. itulah yg diharapkan .. aminnnnn :)) ( nieh anak dara aku nina yg amik nieh .. siap suh ibu posing2 ngan ayah .. )



ps : hari ini bermulanya final exam budak2 UTM .. huhuh aku lak yg debooor ..
semoga selamat menjawab soklan .. x tahu buat2 tahulahh yer .. :))



5 comments:

  1. wah sronok kak g jalan2 cuti hol :)

    ReplyDelete
  2. ooo..yang tu kat cni,
    dashboard--> layout--> page element--> add gadget --> label, kalau nak jenis cam ieda, akak amik "cloud" :)

    ReplyDelete
  3. hi kak ida...sweet gmbr 2 yg terakhir..tgk putera akak tu cute ..lain sikit dr anak2 akak yg lain...rmabutnya tu....hehe..

    ReplyDelete
  4. ieda ~ thanx dik ... muahhh ..
    akak try sbb sblm2 nieh x leh buat entah kenapa .. x kuar punn label tuh huhuhu

    ReplyDelete
  5. mia ~ heheh anak lelaki tunggal akak nieh memang lain dair yg lain kerana rambutnya .. tapi asli tau ... x calour2 punn buat per kolor x elok dan rosakkan rambut kann :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...