Friday, May 7, 2010

raihan ke PUTRAJAYA


wad kanak2 pediatric : tingkat 6
hsp tengku ampuan afzan , kuantan


raihan lena tidur x sedar akan kehadiran kami ..


ya allah selamatkan lah anak saudaraku sorang ini .. semoga kau panjangkanlah umurnya ya allah .. dan cepat2 sembuh kembali ke pangkuan kami :(


puas kejut .. bangun jugak akhirnya .. makan bersama zahrien ..
nak disuap oleh aku ..



berselera raihan makan ditemani zahrien .. hermm zahrien memang leka disuap ibu .. makan x der halangan .. tambah dan tambah

tgklah tuh .. kalau bab bergambar memang raihan pandai .. nak2 bergambar dgn ayah abas dia dan sepupu dia .. x tahan ati tgk .. mcm2 gelagat :)

wiff his granny , cousin and ayah su khaidir :)


wiff me aunty ieda ... :)

riena , raihan , amanina and me .. loving all together forever ..


semoga pemergian raihan ke hsp putrajaya membuahkan hasil .. dan ada penyelesaiannya .. kalau tgkkan dia , she's really ok and nothing wrong .. tapi right now on that time dia punya kiraan diabetic is 25.. haaaaa kalau x percaya .. percayalah .. right after cucuk insulin drop down 20 ... like 1st time dia dimasukkan ke ICU .. nothing change ..
keesokkan arinya raihan berangkat bersama abang long aku ke putrajaya menaiki ambulance .. kami doakan terbaik buat mu my deary raihan :)

we all love uuuu :)


4 comments:

  1. kecik2 dh kene diabetes...bacaan nye 25? tinggi tuh

    ReplyDelete
  2. baru hari ni akak tau, budak kecik pun boleh kena diabetes, sungguh merisaukan, semoga dia cepat sembuh..insyaallah setiap penyakit ada ubatnya

    ReplyDelete
  3. ina ~ aah dik .. huhuhuh :(

    ReplyDelete
  4. mamasyaza ~ aah kak .. sedih kan dan mcm x percaya .. doakanlah yg terbaik buat anak saudara saya nieh .. huhuhu
    dia masih di putrajaya .. latest info dr masih x dpt jalan ubatnya .. rasanya kena bawak berubat kg jugak :(

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...