Thursday, May 13, 2010

KAD itu dari anakku & sajer2 posing


salam semua .. ni bukan posing syok sendiri tau ! .. hahhaha nieh namanya posing sajer2 ... mihahahhaha aper2 lah .. sajer dan bosan pagi2 kat opis sooo x der korjer .. jadi ... terjadilah picture2 nieh ..
heheh jgn mencebikk lak tgk gambar hamba nieh .. heheh


bawah nieh posing2 time sebuk buat last preparation for pre konvo budak2 UTM di auditorium kolej shahputra , tempat aku korjer lahh ... heheh sblm org ramai masuk aku ambik kesempatan .. wokehlah layannnnnnnnnn




gambar nieh diambil di meja aku .. pagi2 buter kul 7.45pagi .. org x mai kerja layie ..
aku awal sbb dah rutin aku menghantar anak2 ke sek , soo memang lah awal aku sampai opis .. org lain duk bersantai2 layie di umah .. hehhe




dan
!
!
!
!


ini pula , amatlah terharu kerana aku menerima kad ucapan MOMS day dari anak teruna aku zahrien .. sobx3 .. ingat jugak zahrien pada ibu dier .. actually dpt kad nieh the day after mom's day .. soo lambat jugaklah untuk aku dpt uploadkan disini .. hhuhuh
LOVE u dear zahrien .. semoga anakku menjadi insan berjaya dan beriman kelak ..
kakak2nya x bagi aper2 buat ibu ker ??
hermm nina anakku yg sulung cakap
dia dan riena luper ader ari IBU ..

yg sedapnya si riena pulak siap cakap ..
" ibu , hari ibu tuh hari aper ?? "

hupsssss cam ner nak jawab nieh ?? .. hehehheheheheh







ps : aper2 ajer pemberian dari anak adalah amat bermakna dan sungguh bererti bagi kita sebagai ibu .. berjanjilah pada diri sendiri agar kita boleh menjadi ibu yg TERBAIK buat mereka .. aku sedih biler teringat aku selalu jugak memarahi dan memukul anak2 ku .. tapi dengan niat untuk mengajar agar mereka x tersasar jauh biler dewasa kelak .. kerana aku masih ingat kata ibuku .. bila sayang tangan2kan .. jgn sayang dimanja2kan .. :))



2 comments:

  1. wah so sweettttt..brapa umo putra ek? pandai nye dia

    ReplyDelete
  2. eliza ~ dia baru 2 tahun 3 bulan eliz ..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...