Saturday, May 15, 2010

done TAQ from kengkawan ..


CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN
dari adik chentazety

salam semua .. hehe dah lama aku x bikin TAQ kan .. haaa kali nieh sekali dua aku bikin .. heheh terlebihh sudah rajin nyer .. moh lah layan taq nieh .. aku dapat dan di TAQ oleh posh76 tersayang .. ku cuba buat dan juga kenalan baru kasihart .. thanx alots dik .. muahhhh

contest nie terbuka tuk semua peringkat umur - DONE
1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat* - DONE

gambar BERSEORANGAN- DONE
mestilah menjadi follower miss chentazetty - DONE

sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...

Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum...


** senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...
- saper2 yg nak bolehlah buat ..
tarikh penyertaan tutup pada...jeng jeng jeng..... 20 mei 2010..
dan gambar yg aku pertaruhkan adalahhhhh

jeng.. jeng .. jeng .. jeng



aku suka senyum kerana pada aku senyum itu indah , rahmat yg diberikan oleh allah , membuatkan kita berasa lega , dan yg pastinya utk xcercise mulutlahhh .. heheh
aku nieh bukan lah jenis suker senyum2 kambing gitu .. kalau x der aper2 yg melucukan x kan lah kita nak tersenyum kann .. yg pastinya aku suka senyum kerana ia melegakan hati aku dan yg pasti akan membantu aku menyelesaikan masalah yg bila kita tersenyum , kita akan cakap
" senyum itu adalah sedekah "



!
!
!
!
!


dan TAQ yg KEDUA adalah dari adik kasihart ..

berkenaan CERITA PASAL SAYA



SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?
- ibu kepada nina , riena dan zahrien
- isteri kepada mohmad sakimi
- seorang ibu yg agak garanggg .. heheh agak2 jer ker ..
- ibu yg amat penyabar dengan segala rutin harian sebagai seorang ibu .. huhuuh

SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
seorang teman yg happy go lucky , x suka cerita belakang , suka damaikan kalau ada sengketa , x suka melaga - lagakan kawan .. dan yg pasti seorang yg peramah dan kalau ada isu2 hangat nieh memang suka dgr dan yg pasti prihatinnn .. ecehhhh :))

5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?
  1. pergi haji
  2. pergi umrah
  3. pergi bandung , new zealand , paris , hongkong ituu jerk
  4. keter besar .. tapi skrg dah ada dahh .. syukuuur
  5. capai target kurus yg ideal .. skrg ontway .. ahaksss
SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
Mohmad Sakimi Bin Awang Mat Salleh









5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
yoooo banyaknyer nak sampai 5 wehh .
1. seorang penyayang , 2. seorang yg penyabar 3. baik hati 4. bertolak ansur dan jenis x kesah

BILA TARIKH COUPLE
tarikh x hinggat tapi bulan dan tahun ingat .. bulan 2 tahun 1999

KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA
biler kawan makan kawan .. huhuh

LAGU TEMA CINTA ANDA
x der lagu tema .. tahu2 semua lagu cinta melayari percintaan kami .. huhu

APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA
dah boleh terima aku seadanya



ok lah sekian .. nak kuar nieh , nant jumpa layie .. TAQ 10 org .. ermm xmau lah .. nanti saper2 yg teringin nak buat silakanlahhh jgn malu2 .. :)) bye

1 comment:

  1. akak pun kena tag senyuman paling menawan ni, kak yong yg kenakan akak..hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...