Tuesday, May 25, 2010

AKU PUN peminat dia !



aku punn minat jugak .. heheh congrats sgt2 buat
shahir dari kapar , perak ..

x sangka dia boleh menang dan actually semua peminat mcm dah tahu sejak adanya AFmasuk , nama dia jadi sebutan dan layanan di AF dah semakin speciall nampak kepada dia .. he deserved that .. memang sedap giler single terbaru dia .. aku punn dah banyak kali dengar memang x menjemukan ,
sedap jerk dgn halwa telinga aku ..

well for me shahir adalah sebutir bintang yang berkualiti lahir dari program realiti nieh
x mcm bintang2 yg lepas ( opsss jgn mara !
pandangan aku ajer .. hehhe )


yer lah kalau tgk persembahan dia dan performance dia dimlm final , lagu yg dibawa dah membuatkan dia seperti artis profesional .. suara , aura dan lagu seakan masuk sgt2 .. perghhhh cayalah .. semoga terus berjaya dan merendah diri selalu ..

( ewahhh aku minat terlebih lak .. heheh sblm2 nieh idoklah minat sgt ngan bintang realiti nieh .. but not this time .. dia memang layak .. )


tgk lah wajah shahir sebelum dan sekarang ..
hebat kan sejukkk jerk mata memandang ..



single terbaru : Kebahagian dalam Perpisahan



ps : aper aku nak masak ari nieh .. betui2 bosan giler kat opis nieh .. rasa nak balik jerk .. huhuh
ha satu layei .. ok tak kalau gambar aku duk sebelah dia .. wajah ader iras2 takkk .. ecehhh



6 comments:

  1. Betul laa Ieda..bila tgk Shahir..tak jemu laa mata memandang..dan lagu dia mmg kena ngan dia kan.. Go Shahir.. Che Ahamd Hoi Hoi Hoi..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. lgpun dia plg hensem kak banding yg lain hehe..tu yg ramai org vote tu..remaja2 terutamanye

    ReplyDelete
  3. betul²...eli sokong...dia ala² mawi la heheh..personaliti baik...

    ReplyDelete
  4. mmg hensem pn dia..1 kelebihan utk shahir..mia addicted lagu adira lani.

    ReplyDelete
  5. rinna ~ yer lah na .. memang x jemu mata memandang :))

    gee ~ aah hensem dan tertib jerk nampak dier :)

    eliz ~ akak x minat mawi .. hampeh jerk ..:))

    mia ~ yer ker dik , lagu adira not bad jugak kann :))

    ReplyDelete
  6. aku pun dari tak minat terminat lak sbb dia ada background agama...so hopefully can be a good idol...dah ler hensem....lagi single berkali2 aku dgr tp tak bosan2...org perok tu...vangga jab hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...