Wednesday, May 5, 2010

100th FOLLOWERS


CONGRATULATIONSSSS ... LETS CELEBRATIONNN !!! NANANNANANNA

heheheh to my lovely deary LOVE .. thanx for become my 100th followersssss ... muah .. muahhh .. muahhhhh much , more love uu dear ...
suker sgtt memang aku tertunggu2 saper lahhh gerangan teman yg menjadi followerss ke 100 ... hermm cam x caya kan ...








my deary LOVE .. thanx uuu :)

selalu2 lah dtg menjengguk semoga ikatan persahabatan dan perkenalan di alam siber ini berkekalan selamanya .. insyaallah ...

buat teman2 yg lain yg masih sudi menyinggah ke rumah ku yg x seberapa ini .. tkasih banyak2 .. apa yg selama ini aku coretkan adalah sekadar niat berkongsi cerita tentang sejarah kesihatan yg aku perolehi dgn HL .. dan serba sedikit kisah suka duka kehidupan kita di dunia ini yang pasti tidak akan berkesudahan sehinggalah kita menutup mata ..

harapan ku hanya satu ... walau dimana jua kita berada .. kekalkanlah nilai2 murni kita dalam melayari persahabatan di alam siber ini .. kerana perjalanan di alam ini tidak seperti di alam nyata yg boleh di lihat tetapi sekadar di nilai dari petikan jari mengarang kata .. walau ada kalanya tidak terlintas di hati adakalanya ia disalah erti .. mohon saling faham memahami .. kerana kita perlu tahu manusia TIDAK sempurna .. dan yang nyata hanya dengan IZINNYA aku masih disini :))



ps : selesai sudah majlis pre konvo UTM ... alhamdulillah penat gilerr woooo sakit kaki2 aku nieh .. ke hulu .. ke hilir .. tapi vangwer sbb majlis berjalan lancar .. sungguh x sangka .. this is the 1st ime beb .. walau banyak x sedp dimata .. tapi akuur akan kelemahan bersama .. insyaallah boleh diperbaiki .. ) okey lah dah lethhh nak TITOONNNNNNNN :)







3 comments:

  1. beb aku pun baru jer mcm2 hal...jgn risau takkan aku lupa kat ko nyer...cantik umah baru hang hehe

    ReplyDelete
  2. posh ~ alhamdulillah kalau gituu beb .. ko x luper kat haku .. aku doakan semua berjalan lancar dan dipermudahkan olehnyer buat koo :)

    ReplyDelete
  3. Akakkkkk! Baru perasan ada entry nih! Hehehe...Thank U dear...

    Really glad to know U thru cyberspace...

    I'm so fond of Ur patience, dedication and discipline in losing weight. I failed! :D

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...