Friday, April 30, 2010

Award dari Kak Azatie




jambangan bunga yg cantik dari kak azatie ..



salam semua .. alhamdulillah hari nie aku dapat menjenggah blog seawal pagi di opis nieh .. mcm biasa aku sampai awal kan .. seawal 7.30 pagi kerana menghantar anak2 ke sek , itulah rutin harian aku sejak anak2 dah bersekolah .. well ibulah yg berkorban .. hehehheh suker .. sbb memang fresh pagi2 nieh .. walaupun ku dikejar kemenggantukan di dalam kereta ... hehehhe

ok lah ari nieh mood memang tgh baik , sblm aku mula se
buk jam 9pagi nanti baik aku tempek award yang aku dapat dari kak azatie, akak siber yg aku baru kenal .. thanx a lots kak sbb ingatkan ieda dan sentiasa jenggah umah ieda yg x seberapa ini .. yer ker blog aku nieh interesting ?? hehehe aper2 punn lain org lain citerasanya .. so tkasih kepada yg menghargainya .. haaaa kak azatie ada bagi TAQ jugak .. tapi dia x paksa utk buat .. dan juga mengharapkan aku buat .. hehehhe akak ! bab TAQ2 nieh memang ieda maleh tulll nak buat dan pikir ... huhuhu leh tak utang dulu TAQ tuh .. nanti amik mood lain lakkk .. ahaksssss




ps : kang aku dah start sebuk sbb ada gtg royong utk majlis Hi Tea KEKAS jam 3.00 ptg di kolej .. aku ajk logistic .. so kena ada utk buat persiapan dan perhiasan utk majlis tu .. ok .. jumper laie di lain entry .. zazzzzzzzzzzzzz


2 comments:

  1. salam ieda...t/kasih sudi ambil bunga tue...tkpe la klu ieda sibuk ngan kerja...xyah jwb tag...dh ambil award pon dh cukup baik!arini ,k.atie mmg jiwang2 cikit(br tau kakak ieda nie romantis orgnya..ha!ha!)..apapon tkasih atas wish...doa k.atie semoga ieda skluarga dilimpahi kebahgiaan jg..Amin

    ReplyDelete
  2. best tu dpt award kak ieda.dah bertukar rupa blog nie la..nice

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...