Sunday, March 28, 2010

Lil Zahrien B'day Celebration

salam semua .. lama tul aku x update .. huhuhu mood memang dah x der nak berblog nieh .. ramai dah kengkawan blog yg bertanya didlm FB sepcially adik mia .. thanx dik .. love u dan miss u jugak .. akak sejak dah eddicted pada FB nieh .. semua umah dah ditinggalkan sepi .. FP punn sama .. sesekali akak update .. entahlah .. bertambah dgn kerja2 umah dan pejabat yg x habis2 .. dgn nina yg akan bertuisyen .. lagilah aku x ada masa nak berinternet nieh .. sebahagiannya sahaja aku luangkan di FB .. entahlah mood utk berblog nampak gayanya dah pudar .. mcm mana nak dptkan kembali mood tuh ..
hermm anyway nie nak upload tentang bday celebration my litle hero , zahrien already 2 years last weekand .. kami buat makan2 awal sikit dari actual day dia .. bukan aper takut x sempat , biler dah kerja mcm2 mender nak buat , soo amik week days .. senang citer .. smeua ada .. mom , dad dan lil brother punn ada , join semua baru meriah ..
vanue di pizza hut ajer .. aku dan ummi ngidam nak makan pizza .. sib baik hubby ok .. ikutkan dia , dia nak buat e'day tuh di KFC , tapi aku x nak .. hehehh

ok lah moh lah layan sebahagian pic2 yg aku snap mlm tuh .. zazzzzzzzzzzzz


pilih dik .. pilih apa yg patut .. makan besoor mlm nieh .. heheh

bday boy that day .. putra muhd saifu zahrien is 2 .... be a good BOY my dear ... muahhhhhhhhhh















last sekali , musti nak naik nie .. ermm dah wajib kalau ke MG MALL nieh .. soo layannnn


4 comments:

  1. muka zahrien mcm nk nangis ms mama & papa dia nk cium pipi dia..agak2nya dh x sbr nk mkn kek tu pe,kak? :-)

    ReplyDelete
  2. hepi birthday to zahrien..comey la die kak

    ReplyDelete
  3. hepi bday to zahrien.....comey nyer dia.....

    ReplyDelete
  4. hepi belated bday zahrien!
    semoga mmbesar dgn bijak & sihat

    cam sdp je kek tu kak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...