Thursday, April 30, 2009

F1+F3 & work out class

salam semua , hermm semalam aku decide nak pergi true aerobic & dance centre , hermmm since lately nieh aku suka sgt tgk video pilates dlm youtube di umah , why not aku cuba sertai kelas pilates tu kan .. kan .. kan ... hehehheh

Bukan nyer aper terasa seronok lak bila aku tgk latihan pilates semalam , rasa macam nak joint jugak ari tuh , but ... tak well prepared aku nieh .. segan pun ada .. alah apa yg nak disegankan .. kan .. heheh ... aku buat pun untuk kesihatan aku jugak , bukan utk org lain ... yg penting tubuh badan aku , sihat dan segar sepanjang masa ... lagilah pulak since aku amik F1 + F3 nie .. nampaknya aku perlu lebihkan usaha pada tummy aku nie ... heheh aku ke sana dengan seorang teman , alhamdulillah teman tu pun nak join sama ikut aku , well x lah kesorangan .. miss yen , pilates master tuh memang seorang yg ramah , memahami dan well train .. actually class tuh bermula jam 5.20 ptg tapi dia dapat discuss dgn pelajar2 lain untuk mulakan class lewat sikit 5.45 .. alhamdulillah since waktu 5.30 tuh memang jam giler kat depan nieh .. lega sgt aku rasa .. fuh sukaaaaa

key .. moh lihat beberapa piccas nieh ...



yesterday menu
hehheh semalam x banyak ngelat .. sikit jer .. yer ker ..

morning at 8.00 ~ shake cappu F1 ( 2 scoop ) + F3 ( 3 scoop )
plain water 300 ml
in between ~ 2 keping cream cracker jacob
afternoon at 1.00 ~ 2 keping roti bersama telur
3 ketul nuggets
12 ketul steamboat + vegey ( waaaaaaa manyaknya aku makan .. x sedar tuh )
plain water 300 ml
dinner at 7.00 ~ 1 slice of tuna sandwish
plain water 300 ml

Tuesday, April 28, 2009

putra ku sayang ...

askm semua .. hai since aku dah x leh nak mengupdate fp di opis ku lagi ... fuh busan giler .. entah per2 ngaperlah gi banned fotopages , blogspot nieh x banned lakss .. hehehe x po2 aku masih leh update guna blogspot lakss ... yehaaaa ... amik ko suka sgt ... ermm entry kali nie aku nak masukkan gambar terbaru kehidupan ku ... ha pasal kehidupan ku dan HERBA LIFE lahhh ... hahhha dah sah2 tajuk blog aku pun pasal HERBA LIFE .. hehhe kalau ada yg x suka ...

* toksah bukak
* toksah baceeer
* toksah nengok

ADE aku kesahhh ! .. mihahhahah

key bawah nie aku suka sgt nak taruk gambar putra ku sorang nieh , pengarang jantung ati aku dan hubby , kakak2nya ... hermm specially angah , kalau adik dia xder depan mata .. hermm sebuk tanyer .. adik gi mana ibu ... sayang sgt kat adik dia .. heheh ok lah yuk layan piccas nie .. ha nie masa dia tertidur dek keletihan yg amat sgt , kesian lak aku nak angkat letak kat dlm buaian .. aku biarkan sahaja .. ermm tapi kejap jerlah dia sempat tidur 1/2 jam jer ...







tgk tuh .. alongnya sebuk2 jugak nak bergambar ... hehehhe suka katanya tgk adik kesayangan sorang tuh .. comei sgt ... huh pengarang jantung ati ibu dan ayah ...


Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...