Thursday, December 10, 2009

Strawberries, Cactus, Orchid & Tomato Garden - part III


Vanue : Strawberries , Orchid , Cactus & Tomato Garden

Time : 10.00 pm
Date : 2nd Day

salam semua .. huhuhu banyak layie pic2 kenangan di CH nieh .. slow2 aku mengedit dan mengupload di umah nieh, kena buat cepat2 entry CH nieh ..
( kang ada yg BUHSAN .. wakkakkaka , kalau bohsan toksah bukak ! ... )
.. huhuhuh sib baik komp adik aku nieh tenet dia laju giler .. sooo pic yg diupload cepat siap .. dan leh buat banyak2 .. sambil2 tunggu pic upload aku taip lah serba sedikit .. ok lah dah sampai day 2 aku disana .. memang happening .. mcm biasa kami kuar awal pagi .. siap masak .. terus kuar .. nak kejar masa untuk pergi ke tmpt2 yg kami agak2 menarik .. soo biler balik nanti dah tghhari leh terus lunch di umah .. ermm hari tuh kami masak sardin sahaja .. lajuu tuh .. siap ada ulam petai layie .. salad dan tomato jadi kemestian bila kami disana .. maklumlahh murah kann .. so lets the pic talks .. dah maleh tul nak taip banyak2 ..


ok zazzzzzzzzzzzzzzz



Jgn Maraaaaaaaaaa

bukan senang nak dpt bergambar mcm nieh .. heheh sporting pulak hubby masa nieh ..
" sejuk yer bang ! ... " hehehhe





merpati 2 sejoli .. memadu kasih dengan diperhati oleh anak2nda tercinta .. wakakkakak kena boo ajer aku ngan hubby oleh anak2 .. nakal tul anak2 aku tuh ...



3 comments:

  1. gambar bawah skali tu cantik..romantiknya..maklumla g tempat sejuk. dear ieda jgn lupa singgah umah akak tgk kat column background cecantik, amiks yg templatemama..kat situ byk layout cecantik, akak pun pilih kat situ..mudah nak tukaq font n kalernya...try la

    ReplyDelete
  2. cantik gmbr sis gan hubby.. romantic gitu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...