Saturday, December 19, 2009

Raya Aji 2009 - ENTRY terlambat .. heheh

Buat duit tuuuu saper x nak .. x nak ker ! ...
hahahha rugi tau ...
klik2 CATHCEYE di sebelah tu .. dan jawab SOALAN
( simple sgt2 )
guna link yang ieda bagi...
Terima kasih ...boleh tambah2 pendapatan tau , conpermmm x rugi ! ...



salam semua .. alhamdulillah kita sudahpun memasuki tahun baru dlm islam .. salam maal hijrah kepada semua teman2 dan kenalan2 semua ... semoga tahun baru ini memberikan kita seribu pengertian dan pengorbanan yg diredha olehnya ..
ok lah actually aku baru jerk dpt komp baru ari rabu ari tuh ... adik aku belikan .. hehh bayar 100 sebulan .. hermmm memang the canggih one .. semua new version ..
amatlah terharu dan teruja aku nieh ..
sbnrnya aku beli punnn untuk kegunaan anak aku nina nanti .. yerlah skrg nieh di sek semua pelajar ada kelas komputer .. sooo sambil menyelam minum air lah .. aku punn leh lah layan sekali ... hehee x yah dah susah2 berebut ngan adik aku nak guna komp .. fuh lega ..
sooo untuk mlm nieh selepas siap semua adik aku install barulah aku leh guna .. dlm kul 10 mlm tadi aku buat editing dan upload gambooor ..
kebetulan internet access memang laju giler ... hheheehe manyak suker maaaaaaaaaaa ... nak upload gambar cepat sgt .. sooo memang aku teruja .. yer lah banyak kegunaannya bila ada komp sendiri di umah ..

oklah .. moooh layan piccas raya aji 2009 aku nieh .. dah BASI tuh .. wakakkakak tapi pada yg sudi tgk . very the syukur lahhh .. jgn bosan2 tau .. muahhhhhhhh nanti ieda terjah2 pulak umah kowang .. dah mlm nieh .. esok kita sambung layie ..
zazzzzzzzzzzzzzzzzzzz





ari tuh .. anak2 aku dan anak buah aku memang teruja .. teruja tgk daging2 korban yg diperolehi oleh hubby .. heheh kelakor tul tgk gelagat mereka tuh .. alhamdulillah tahun nieh kg kami korban sebanyak 7 ekor .. semua hubby ada pergi menolong .. kira org kuatlah jugak .. ermm dah rezeki kannn ..
sampai ke hari ini still ada daging korbannya .. fuh ...



tahun nieh siap dpt kepala lembu layie .. alhamdulillah .. kalau nak tahu daging di bhg leher dan kepala tuh adalah dekat2 5 kilo ... huh




No comments:

Post a Comment

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...