Wednesday, December 9, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest


Ok .. contest layie .. masih sempat aku nak joint , manalah tahu putraku sorang tuh masih bernasib baik .. heheh contets nieh adalah dari MomBlogg
ersPlanet.com , kalau x menang punn x per .. janji memeriahkan layie penyertaan ini , moh lah tgk syarat2nya ..


December 09 theme is “Cutest Baby SMILING“.
Contest starts from 1st to 15th December 2009

Just follow the steps below and you could grab one of the wonderful prizes.

  • Get a photo of your baby SMILING
  • Write a blog post about this contest with title MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest
  • Include your baby’s photo in the post and mention his/her name and date of birth.
  • Write why you love to see your baby smiling.
  • Include a link to this contest page, PhotoBook M alaysia and AliceWonders in your entry.
  • Leave a comment here with link to your blog post

Here are the links



This month’s Baby Photo Contest is proudly sponsored by:






dan gambar yang aku pertaruhkan adalah ...



ini adalah sewaktu berusia 9 bulan

PUTRA MUHD SAIFUL ZAHRIEN BIN MOHMAD SAKIMI
1 thn 9 bulan



Write why you love to see your baby smiling.

kesemua anak2 ku dilahirkan dengan cara pembedahan , keperitan dan kepayahan itu aku lalui dengan penuh ketabahan , harapan aku cuma satu , anak2 ku lahir dengan sempurnanya .. dan tatkala mereka membesar , senyuman inilah yang banyak membuatkan hidup aku dan suami secerah suria pagi , senyuman ini juga telah mengubat hati yang marah, hati yang kecewa, risau, sedih, geram, tiada yg dpt menghalang betapa cintanya kami kepada mereka , kepayahan ini terbalas dengan senyuman dari mereka . Dan yg paling pasti senyuman ini payah untuk ku perolehi dari putraku zahrien kerana dia payah sgt nak senyum ...
sayang bucuk anak ibu
!

GOOD LUCK ANAKKU ..

4 comments:

  1. ala comelnye zahrien, mcm anak mat saleh la kak ieda! ;) kak delivery sume caesar ye? adus ngilu lak rasa. mel pn caesar gak. trauma tul ngan sakitnya time recovery tu..

    ReplyDelete
  2. salam,
    cutenya kak.. rambut blond habis! geram geram..
    all the best zahrien! :)

    ReplyDelete
  3. wah feeling membaca ayat tu. sungguh terharu bile anak membaca coretan ibunya t...

    ReplyDelete
  4. so cute...macam anak mat saleh...good luck...menang kalah belakang kira, yg penting anak kita yg plg cute kat hati kita...jom puji anak saya plak...hahaha lawak jek...
    http://mycutest479.blogspot.com/2009/12/mombloggersplanet-cutest-baby-smiling.html

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...