Friday, December 4, 2009

CAMERON HIGHLAND part I


Vanue : Tanah Rata , Cameron Highland
, Pahang

Day : 20th till 23rd November 2009
Time : 7.30


salam semua ... alhamdulillah ... akhirnya dpt jugak aku mengupload pic2 holiday kami sekeluarga ke Cameron Highlands , Pahang ... ermm ramai yg menyertainya .. boleh dikatakan semua adik beradik dan ipar duai aku ada .. 3 bijik kereta penuh ... kakak aku , adik aku ann , adik aku khaidir dan aku sekeluarga ... nenek punn ada plus ummi dan ayah ... kiranya percutiaan kali nieh lebih bermakna , tempat nieh sejuk giler .. heheh sbb masa kami pergi nieh time ujan kann .. pantai timur kebanyakannya banjir .. mujur di CH x banjir hahahhah .. tapi alhamdulillah lahhh sewaktu disana , malam jerk ujan .. siang ujan jugak tapi ujan renyai2 .. so memang bagi peluang kat kami utk jenjalan sakan kat sana .. hehhe

Memang meriah dan happening sgt , walau mungkin ada diantara org2 akan cakap .. " alahhhhhh bukan jauh sgt punnn pergi dlm pahang jugak .. CH jerk .. " ermmm memang CH sahaja ... 1st aku x pernah sampai .. 2nd kenapa mesti nak pergi jauh2 kalau tmpt sendiri belum pernah jejak kaki ( x malu ker ... ) 3rd .. ader aku kesah aper org nak cakap .. duit aku .. keter aku .. !!!! ecehhhhh wakakkakakakka ... janji aku pi holiday kali nieh happening sgt sbb kami pergi beramai2 ... aku pulak jenis yg suka sgt kalau pi holiday ramai2 ... lebih meriah org cakap ... wakkakakakka

ok lah ... part I nieh semua pic dari umah adik sehinggalah kami singgah di RNR rawang for bfast dan perjalanan sehingga singgah ke air terjun Lata Iskandar
( fuhhhhh cantik tulll tmpt nieh ... sayang aku sempat singgah sekejap jerk ... ) dan seterusnya sehinggalah kami sampai ke apartment kami ....

sooooooooooooo yukkkk layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn enjoy dan jgn jemu2 tgk tauuu .. banyak niehhhh



@ umah adik ku di RAWANG



@ RNR Rawang - bfast at SHALALA BISTRO



@ air terjun LATA ISKANDAR




@ our APARTMENT 3 rooms - MAYBANK CH

pssssssst part II , lepas weekand erkkk .. ada kenduri umah IL .. so kena attand mlm esok dan lusa ... sebuk kit ... kg x der tenet .. so kena tgu monday .. kalau rajin update lah .. tungguuuuu

12 comments:

  1. bestnyer cameron hi-land..dah lama dah tak p..hukhuk

    ReplyDelete
  2. wah...seronok nyer....
    gi cuti2 malaysia la......
    Ninie pun masih belom sampai kat CH tu....
    dah byk kali rancang nak gi CH............
    tp asyik tertunda jer.......
    entah la bile akan sampai CH......

    ReplyDelete
  3. wow bessnyer ko gi jenjalan kat sana mesti sejuk giler...aku rindu nak minum teh cameron highland tp cik abg asik bz mencik taw

    ReplyDelete
  4. Oooo..gi jalan rupanya kak ieda ni..patut la menyepi jer..

    Sonoknyer lah pg bercuti kan..huu...huuu

    ReplyDelete
  5. dh lamanye kite x g sana kak...agaknye camne yek skang ni rupenye ch tu..

    ReplyDelete
  6. wah ..bestnya bercuti ....

    ReplyDelete
  7. bestnye bljn2...sya pun xsmpai lg cameron..teringin gak nk gi...
    thn dpnla plan hehe

    ReplyDelete
  8. akak penah g CH masa tu ami kecik lagi...siratu n sikecik belum penah sampai...teringin gak nak bawak depa p sana...tunggu la nanti...semuanya teringin....teringin nak p the lost world of tambun la, CH la ntah mana2 tpt..semua teringin

    ReplyDelete
  9. Amboi best nye gi cuti2 ke CH.. Pergi ngan ramai ahli keluarga mmg bestkan.. :)

    ReplyDelete
  10. wah best nyer g bercuti ker CH.. x sabar nk negok n3 seterus nyer

    ReplyDelete
  11. wah syoknye kak!
    eli xpenah lg sampai CH ni hehehe..

    p/s: hurmm tu la sib baik eli dh kuar..15min after eli kuar, berlaku incident tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...