Wednesday, December 2, 2009

Giving A Lovely THANX

silala klik2 CATCHEYE
Cuma perlu DAFTAR dan JAWAB SOALAN , mudah sahaja . Thanx sbb still sudi klik2 my catcheye kat sebelah tuh , sure aku mesti akan balas
kowang nyer klik2
.. lambat atau cepat jerk .. heheh


Thank You
to MIA INA my Top Commentors For the
Month Of November 2009



Ok .. malam tadi 1st time aku tgk So You Think You Can Dance channel AXN
... perghhhhhh best giler tgk rutin2 tarian yg di gayakan mlm tadi ... memang mengkagumkan .. kalau lah aku leh menari mcm tuh ... memang pueh ati ... dolu2 masa aku kecik dan sehinggalah zaman remaja .. aku bolehlahhhh dikatakan minat menari ... tapi tidak lah obiersss sgt wehhhhhh ... hehehhe sampailah masa aku kerja di KSP , masa tuh taunnnn 2000 - 2004 ( seinggat aku lahh) aku menjadi penasihat KELAB TARIAN . Memang dah minat , adakalanya walau x ngethi menari .. kalau dah minat sgt ... ok jerk .. 1 - 2 step .. heheh



wokehlah aku bukanlah nak cerita pasal aku yg memang minat sgt tgk org menari .. aku lebih nak bercerita pasal SYTYCD nie .. memang persembahan2 peserta pasangan TOP 16 mlm tadi mengkagumkan aku .. yerlah , dah mcm professionalll uuuuuuu .. suka sgtttttt .. berlebih2 lagi biler ada 1 couple tuh menari SAMBA .. perghhhhhhhhhhh romantikkkkk
dan mendapat tepukan gemuruh layie dari
pengadil NIGEL , MARY dan ADAM ..

cayuk2 semoga couple tuh berjaya sampai FINAL .. hehehehhe


psssssst pic2 pi holidays ke CH lom siap layie .. nantikan kemuculannya .. leih giler biler tiba malam beb .. x tahan nak layan si tecik ZAHRIEN ... huhuhuh harap2 mlm nieh kalau x ponat den leh aar upload pic2 tuh .. ok babayeeee



5 comments:

  1. JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

    6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
    20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

    15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
    16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

    23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    016 2128740 (EYRA)

    ReplyDelete
  2. ups...terkejut ni....ari2 kak kaseh bg award...ni akak lak...pepun, tq so much sis ida...really appreciate ........semoga berkekalan ukhuwah

    ReplyDelete
  3. Salam Ieda....coti2 ni layan anak2 jer lah..kerja Akak...ni ngantuk ni..tapi sekejap Mama..sekejap Mama...baik duduk depan lappy ni menyengok pun tak pe!!!Macam org merajuk tak....!!tak...kan...ada saja lah budak2 ni...tu bukan kecik lagi...dah bujang senang ..yg kecik pun dah dara pingitan..11 tahun...pun dok mama...mama...mama....Apa lak Akak bebel kat kotak komen ni!!!!!

    ReplyDelete
  4. akak pun suka gak ngadap SYTYCD..memang best..tgk cara depa menarik..rasa cam kita sama nak menari..dah kemas pun umah ieda sekrg ni

    ReplyDelete
  5. wah tak sangka k.ieda minat menari! :D
    eh ada award utk commenter ke? ingat kat fp je..hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...