Friday, December 18, 2009

End Of Day CH - good bye , last part


Vanue : Land Mark Cameron Highland

Date : Last Day
Time :11.30 pm

alhamdulillah , akhirnya sampai jugak aku ke penghujung entry holidays di CH nieh .. hermm sungguh happy dan amat bererti this time holidays sbb semua ada .. adik beradik semua turut serta , akhirnya .. bagi kami bukan mudah untuk bersama semuanya , yerlah holidays nie punn x plan2 pun .. kami main terjah jerk .. ajak along and family , ann and hubby dan adik .. alhamdulillah kami berjaya dgn planning percutian begini .. dan insyaallah next trip holidays will be much2 more happening .. itu yg pasti ... ok lah .. moh layan pic2 akhir kami di CH , singgah di land mark CH nieh .. mula2 sampai memang x hinggat langsung nak singgah , bukan apa ... nak kejar masa sbb semua dah lapoor .. so dah memang plan nak singgah waktu balik sahaja .. sooo moh layannnnn












psst actually aku guna komp baru ari nieh .. teruja sgt .. adik aku belikan aku comp baru .. heheh bayar 100 sebulan .. alhamdulillah aku dah x yah nak kongsi2 ngan adik aku layie .. sukerrrrrrrrr very the canggih ini komp .. semua version baru adik aku bagi .. sbnrnya aku beli nieh nak pepare utk kegunaan nina nanti .. now days kan budak2 sek dah wajib tahu guna comp sooo lebih baik aku beli satu untuk kegunaan anak2 aku jugak kan .. sambil2 tuh aku punnn leh layannnnnnn ... heehh
** skrg nieh tgh ujan lebat kat pahang .. sejak dari pagi .. ujan on & off .. risooo lah pulakkktakut banjir .. tapi best gak kalau BANJIR ... yebaaaaaaaaaaaaa ahakssss



2 comments:

  1. wah..sedar2 ieda pergi cameron highlands ya....hehe ..mesti ieda putih melepak dok sana..
    mana strawbery nyer?? ekekeke

    ReplyDelete
  2. teringin nk g CH nk bgmbr kt tgh2 ldg teh tu..cantik je tgk hehe

    raihan pakai short je xsejuk ke?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...