Friday, November 27, 2009

Pinky Lady Contest


Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Cuma perlu DAFTAR dan JAWAB SOALAN , mudah sahaja . Thanx sbb still sudi klik2 my catcheye kat sebelah tuh , sure aku mesti akan balas
kowang nyer klik2 .. lambat atau cepat jerk .. heheh

Ha lagi satu kalu kowang klik2 tu biar ler ikhlas
jgn tifu2 tau ! ... ALLAH nampak apa yg kita buat dan adakah kita jujur ..
tangan yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima
Maceh banyak2 .. ieda cayunk kowang ! ... muah2 ...


ok .. hehehhe contest layie .. sejak akhir2 nieh aku suka tul masuk contest .. walau aku tahu aku belum tentu menang ... tapi x perlahhh kan .. kita memeriahkan acara dan boleh eratkan lagi silaturrahim diantara sesama bloggers .. heheheh ok tak gitu ..

Key kat bawah nieh contest untuk ladys berbaju PINK .. ermm tuan umah iaitu mrs ciare memang suka sgt ngan warna PINK .. heheh mcm teman sepejabat aku tuh .. semua pink .. heheh aku lak x minat sgt .. kalau aku pakai pink ada yg cakap nampak lain sgt .. ermm yerlah not our favourate colour kan .. so kebetulan lak aku ada pic ngan baby aku with pink colour tshirt .. x kesahkan kalau gambar tuh separuh jerk kann .. ok lahhhhh

ok yuk lah layannn dan syarat2nya kalau nak tahu disini


tarikh tutup 27 November 2009

PINK - heheh den x suka sgt pink
PINK - semua nampak cute miut jerk
PINK - di kolej aku ada ramai budak lelaki yg suka warna PINK .. oussshhhh
PINK - terlalu lembut untuk wanita seperti aku yg " GARANG " hehhe yer ker
PINK - antara warna kegemaran anak2 gadis ku .. huhuhu tapi aku x layan ..
PINK - ermm baru ingat LABELING DOKUMENTATION program aku warna PINK .. huhuhu

itu jerk kisah PINK yg berlegar dlm hidup aku .... apa yg aku tahu lahhh .. heheh , baju nieh adalah the only one tshirt muslimah yg aku ada berwarna PINK .. huhuhu kalau baju kurung tuh adalahhh .. hehehh




lokasi di Taman Bandar , Kuantan Pahang with my beloved prince ...


11 comments:

  1. background blog ni pun colour pink gak...(^_^)

    ReplyDelete
  2. wahhh hakak sgt pihnkk hihi..
    saya sehari suntuk dok menggeledah gambar2 kot ade pihnkk kaler.. xde yg gmbr sorng.. adeii

    ingt kan weekend ni nk try berpOsing lah hehe

    dade je ~ asik hanak je bercOntest ~ kasi mama dia can lakk hehe

    k kakk.. good luck yea ;)

    * sgt suka kaler rmbut ank akk ~ perang cam bulu jagung hihi encem lah kakk..cam mat salleh ;)

    ReplyDelete
  3. haaa?? akak xsuka kaler pink...xjambu la kak hehe..tapi sweeet je akak pakai pink tu...kena beli lg pink pasni ok hehe

    ReplyDelete
  4. hye hye dah dtg jenguk ni :) wuaa ciare pon suke baju tshirt muslimah..tambah2 kalo wane pink..auww =p hehe.

    ok slamat bkenalan & gudluck :)

    btw, anakmu sgt kiut owh ~~ :)

    ReplyDelete
  5. gudluck ieda....dah jadi lady in pink la pulak....

    ReplyDelete
  6. i luv pink tooo...aku doakan ko menang yer....tomei la budak tecik tu....hehe

    ReplyDelete
  7. ....semoga berjaya kak.....nant dapat hadiah,jgn lupa share ye..he.he

    ReplyDelete
  8. salam

    maiza suka colourfull.. hee.. blog maiza lgsung tak da nuff..

    ReplyDelete
  9. mia pun jarang ada baju yg pink betul-betul...mcm ala akak ada la

    ReplyDelete
  10. cantik baju pink akak.. I like Pink color :D

    Good luck!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...