Friday, November 13, 2009

Blog Header Make Over Contest.


Salam semua , bosan sgt ari nieh , tgk kat shoutbox ada teman baru ajak joint contest di umah dia .. huh .. aper layie .. tersu terjah tgk .. oooooooooo contest HEADER baru .. wow .. menarik nieh bertambah lah pulak aku memang x pandai buat header nieh .. so aper kater aku joint dan tgk mcm mana ok tak .. manalah tahu untung2 aku dpt hadiah utama iaitu rotational 3 personalized header ! ... haaaaaaa menarik tuh ... MOH JOINT RAMEIIII2 wehhhh ...


aku mengetahui contest nie setelah di terjah oleh tuan punya blog , ajak aku joint sama , so aku terus ke rumah dia dan decide nak joint this contest .. ermm apa yg aku tahu mengenai tuan punya kedai nieh somi isteri memang hobinya ambik gambooor , x kira lah in what situation , fuh bagus tuh .. susah nak cari somi isteri
punya minat yg sama kan ..

diantara produk2 yang disediakan oleh KedaiGambarKami ini adalah seperti berikut

Photography packages
Photobook
Blog header/banner design


Aku rasakan aku layak menang untuk Blog Header Makeover ini sbb aku nieh memang buta pengetahuan tul pasal2 buat header blog @ templete blog nieh .. kebetulan pulak templete baru aku nieh baru ajer siap , fuh .. pueh jugak nak paham atas bantuan teman2 yang sudi membantu .. alhamdulillah akhirnya inilah wajah baru blog aku .. ala kadar jerk, tapi aku teringin punya blog yg cantik , kemas dan menarik lagi ..
hehehhe
dan aku harap sgt ,
manalah tahu nasib menyebelahi aku kali ini dengan penyertaan ini kannnn ...


Blog Header Make Over Contest

Syarat2 Penyertaan :
1.Copy & paste banner contest.Letakkan dlm entry dan juga pada sidebar beserta link ke blog ini - SUDAH

2.Tak perlu jadi follower (tapi dialu2kan!) - SUDAH JUGAK

3.Buat satu entry khas mengenai contest ini.Nyatakan apa yang anda tahu mengenai produk2 KedaiGambarKami dan nyatakan juga mengapa anda yang layak mendapat blog header makeover - SUDAH

4. Tinggalkan komen pada entry contest ini beserta dgn link ke entry anda (bukan link blog shj, sy nak link ke entry contest k...) - SUDAH JUGAK

5.Contest ini bermula pada 13 November 2009 dan tamat pada 27 November 2009(14 hari).

6.Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah.

Hadiah2 nya:

Hadiah utama:
Rotational 3 Personalised Blog Header (macam header blog ini)

Hadiah saguhati x 4:
1 customizable Blog Header

Jom ramai-ramai meriahkan contest ni!


4 comments:

  1. salam akak..kalo nak tau quotation header email sy : catlina7@yahoo.com

    quotation header sy tak letak sbbb harga dia berubah ikut jenis dan kerumitan membuatnya..tapi sy leh bagitau satu header berharga antara RM15 ke RM30....

    ReplyDelete
  2. mia pun buat biasa je header.,.bg mia yg ptg kte ada blog & ada masa nk jenguk ke rumah blog kte tu....design ble masa2 leh wat perubahan..

    ReplyDelete
  3. ehem..lawo langsir baru..:))
    fuh..header pun leh jd bisness yek
    bagus2,,,aku ingat aku nak bisness
    crispy popiah la..wat satu kt ecm mall
    hehehe GOODLUCK..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...