Monday, October 5, 2009

@ SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST


mama_ammar contest

fuh .. pueh jugak nak belajar cara2 nak buat link kat atas nieh .. heheh THANX alots pada adik ZURA yg x serik2 ngajar akak nieh .. heheh maceh banyak2 dik .. hermm baru aku tahu cara2 nak buat link nieh .. yerlah sblm nieh aku xpernah nak explore mender2 nieh .. tahu setakat buat link kat side bar jerk .. biler nak buat link2 nieh .. heheh kena lah nuntut ... ermmm sib baik ada yg sudi nak ngajar ...

hermm cerita pasal contest nieh .. aku masuh web zieha berkenaan contest nieh .. aku pun rasa nak join hehhe manalah tahu putra tunggalku nie berjaya .. wakakkak ( ayat nak senangkan ati ) .. mula2 tgk memang menarik .. tapi masalah aku nak buat link2 nie lah .. x pandai .. pueh pikir .. heheh x dpt jugak .. last2 mintak tulun adik zura ... alhamdulillah .. aku dah pandai dahhhh .. heheh suka .. so dengan rasminya aku join ini contest aar ...


Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.


Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - dah

Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - dah

Membuat entri mengenai contest ini diblog anda -dah

Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) -dah

Sila nyatakan nama si comel dan umurnya -dah

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - dah (cuba turun kebawah UTK CHECK OUT ALL THE SPONSORS)

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - dah

SPONSERS

Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko.

PUTRA MUHAMMAD SAIFUL ZAHRIEN BIN MOHMAD SAKIMI
1 TAHUN 6 BULAN

2 comments:

  1. ala la tomeinyer pak aji tecik ni.....aku wish hang menang naaa...hehe

    ReplyDelete
  2. comelnya si kecik ni berbaju melayu..rajin kak ieda join contest..syima nk join tp sbb xde masa nak ngadap blog ni,nnt perlu cari undian..:D

    nnt syima undi eh..good luck :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...