Tuesday, October 20, 2009

Selamat Tinggal Adik2 kuuu .. - part 1

huhuhu pasti tertanya2 asal lak aku guna tajuk tuh kan .. heheh bukan per nak menceritakan jumaat kelmarin adalah last day bagi budak2 praktikal di dept aku bersama kami semua .. dlm membantu dan mcm2 lagi lah .. mereka semua dah habis sesi praktikal selama 3 bulan di dept kami .. sedeyyyyyyyyy banyak yg x terbalas oleh kami , sekadar ucapan terima kasih x terhingga atas segala bantuan untuk sedikit sebanyak meringgankan beban kerja2 seharian kami .. alhamdulillah setibanya jumaat kelmarin kami exec2 program dept academic + otai2 academic telah bersetuju untuk mengadakan jamuan kecil2 an + OH dept kami untuk adik2 praktikal nieh .. so ini adalah sebahagian sahaja ( part I ) banyak weiii .. aduyaiii pueh nunggu nak upload gamboor tau .. heheh sib baik anak2 aku dah tidooo masa nieh .. hehhehe wokeh lah gambooor makanan x dan nak upload lagi .. tunggu part II pulak .. so yuk layan .. wajah gumbira .. sedih dan duka .. hari terakhir bersama kami ...

terima kasih daun keladi
lain hari tolonglah kami lagi ....

aku , zura , praktikal student ( ema dan ita )

tuan umah kena gak enterprame ..
aku dan zura ( tokey kek .. )

aku & praktikal student ( yana , ema , ita dan izza )

praktikal student yana , ema , lisa , ita dan izza

haaaaaaaa aper yg duk tgk tuh .. siap aksi tunging2 layie ... heheh janji happy ...

weh .. aper ambik gamboor aku nieh .. entah aper yg diorg belekkan tuh !

haaaaaa aku nak mamam lebeyyy sikit x leh kerrrr .. wakakkaka

haaaa nieh aksi terlampau dari kak maz .. org lain sebuk mamam dia bantai berdengkur .. hahhahaha ( jangan maraaaaaaa aaaaaaaaa )



ecehhhhh suka lah tuh dpt kek cedappp ....

aku dan zura punn ambil kesempatannn ..
kek kegemaran aku tuhh

white choc macademia @ secret recipe ....

ermmm x der mender lain lahhh adengan suap menyuap .. hak sorang tuh ader abeyy dekat nak disuap nyer .. haq sorang layie nieh .. abey jauh ... walhal lahhhh .. hehehhe

alamak ada yg patah tengkuk ker .. ermm x tahan penangan macademia ker .. heheh


** sekian utk part I , part II akan menyusul secepat mungkin .. doakan aku berjaya mengupload gambor2 candid pelbagai nanti .. heheh tungguuuuuuuuuuu


3 comments:

  1. huhu kak mmg sedihkan biler dah kenal nak berpisah tp adat ler pertemuan satu perpisahan huhu.. meriah yerk tudung akak tue.. cantik

    ReplyDelete
  2. Dalam bergembira mmg laa sedey jugak. Iye laa nak wat cam na kan dah dia org cuma praktikal aje.. cuma jgn lost contact dan keep intouch boleh mengeratkan lagi sillaturahim tuh sampai bila2..kan

    ReplyDelete
  3. sporting nyer kawan2 hang suke posing2...hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...