Friday, October 9, 2009

RAYA ITU - part II


waaaaaaaaa suasana raya masih dirasakan dimana-mana skrg nieh .. open house merata2 , kat office di kolej punn, budak2 program UPM adakan jamuan hari raya .. minggu depan UiTM pula .. dan seterusnya program lain2 pulak hehhehe .. ermm asal ujung minggu jerk ada sahaja teman2 yang membuat open house syawal .. huhuhu suka .. ermmm selera aku punnn bertambah2 lah .. susah tul nak kawal ... ermm apa yg dapat aku rasakan badan aku nieh dah menunjukkan tindak balas diatas xtvt makan aku hehehhehe .. ermmm x perlah sib baik ada teamix untuk tujuan pembakaran lemak selepas kita mengambil makanan dlm kuantiti yg banyak .. so tidak lah merisaukan aku sgt ...

TERIMA KASIH tak terhingga kepada teman2 bloggers atas ingatan dan ucapan tahniah diatas ulangtahun kelahiran hubby ku ... , semoga termakbul segala doa dan harapan kalian , insyaallah .. dan terimalah kad ucapan terima kasih dari ku buat semua ...


hehehhe ok lah berbalik kepada syawal nieh .. x silap aku hari nie dah masuk 17 syawal kan... ermm bahang raya tuh masih terasa di sana sini kerana adanya open house .. ermm umah aku ? ... ada yg bertanya .. ermm jawapannya .. x der layie utk tahun nieh ... rasanya budjet dah lari banyak ... sooo aku kena buat kira2 balik kalau nak buat punnn ... x yah bincang2 ngan hubby conggak2 sendiri jerk .. x buatlah tahun nieh ... kalau ada rezekipun ... tahun2 hadapan .. insyaallah aku akan buat jugak .. bukan per ... anak2 masih kecil ... umah kecil .. maklumlah duduk menyewa sahaja ... jadi ... banyak yg membataskan dan ketidakselesaan itu masih ada .. jadi kalau saper2 yg nak dtg beraya tuh ... moh lah kerumah kuuu ... rumah aku nieh sentiasa open untuk semua tetamu di lebaran ini ... x der pilih2 saper yg kena dtg dan x dijemput .. semua di jemput dtg bertandang ... soooo ok lah .. maleh tul skrg nieh nak cit cat lama2 .. soooo mohlah layan gambar2 edisi terbaru aku dan family beraya di kg halaman ku ... hehehhe nie edisi terakhir tau ... jadi layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


nie gambar di umah mak saudara hubby .. tiap2 tahun x pernah mis utk kerumah dia , harapan semoga anak2 dapat meneruskan tradisi menziarah umah sanak saudara dan tidak lupa ...







5 comments:

  1. wah meriahnyer raya hang..ni baru raya sakan....

    santek baju raya...ceklat gitu...i like...

    aku pun takut raya ni..kalu tak jaga mau naik berpam2 ni..hehe

    ReplyDelete
  2. seronokkan berjalan raya umah sedara.. setahun skali je jmpe2 an...

    ni zana pun badan dh naik.. risau2.. kena puasa ni...

    ReplyDelete
  3. best raya akak ye...nampak bahagia nya..hehe

    sweet loving g..hehe

    thn depan buat...jgn risau rezeki ada tu nanti kak

    ReplyDelete
  4. kalau beraya tnpa ziarah2 nie, x bermakna raya kita kan.bdk2 kalau kecik2 depa nak ikut lg kita tp kalu dah besar2 sume x nak ikut.sonok lyn tv lg..

    ReplyDelete
  5. Amboi sakannya berjalan raya.. meriah gitu.. :)

    Eeeii geramnya tgk anak bujang kamu tuh ieda..hehehe.. comey.. sungguh.. :) pandai ekk posing..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...