Tuesday, October 6, 2009

eppy bday sayangggg


allah selamatkan kamu ... allah selamatkan kamu .. allah selamatkan mohmad sakimi .. allahhh selamatkannnn kamu ..... aminnnnnnnnnnnn


semoga allah merahmati dan memanjangkan lagi umur sayang agar sayang dapat terus beribadah ke jalan yg diredhai dan terus menjalankan kewajipan sebagai suami dan bapa kepada anak - anak kita .. insyaallahhh ...
semalam ( 05hb Oktober 09 ) adalah hari bersejarah bagi hubby aku .. it his besday ! ... genap 33 tahun .. tiada kata dan ucapan yg lebih bermakna selain doa agar segala impian dan harapan hubby terlaksana ... ieda dan anak - anak mendoakan semoga sayang sentiasa dirahmati allah .. insyallahhhhhh

adiah ! ... heheh adiah rahsia .. hanya diantara kita sahaja yg buleh tahu .. wakkakkakka ayang hanya mampu bagi segunung dan selautan kasih sayang kerana ia tidak ternilai harganya .. semoga sayang terus tersenyum selamanya ...


" Kita lahir hanya dengan 1 hati jauh di dalam diri kita. Mengingatkan kita pada penghargaan dan pemberian cinta diharapkan berasal dari hati kita yang paling dalam. Belajar untuk mencintai dan menikmati betapa kita dicintai tapi jangan pernah mengharapkan orang lain untuk mencintai kita seperti kita mencintai dia.

Berilah cinta tanpa meminta balasan dan kita akan menemui cinta yang jauh lebih indah."


I LOVE U ...



10 comments:

  1. hepi bday to ur hubby..panjang umur & murah rezeki amin....apa hadiah hang bagi...jeng2...hehe

    ReplyDelete
  2. hepi bday utk hubby ieda...moga panjang umur, murah rezeki, hepppyyy selallluuuu.......di samping yg tersssayyyanggggg.........

    ReplyDelete
  3. pergh...hadiah pe kak utk hubby kali ni?
    hehe..nyibuk je mia ni..haha

    kem slm besday kat dia ek...

    sayang..i love u too..(hehe.boleh x kat sini?,"...eeei malu la....blm kahwin, dh camni kak?...tipu je..bye,"

    ReplyDelete
  4. happy b/day to hubby eida....semoga murah rezeki dan berbahagia slalu

    ReplyDelete
  5. hepi birthday buat hubby Kak Ieda. semoga panjang umur & dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. happy birthday to hubby akak yerk.. kasi hadiah ape kak?

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Sayang..ooops...marah si Ieda...Buat CIK Abg Ieda...moga panjang umur & murah rezeki....nak tambah rezeki lagi ker...(wink*wink)....moga terus tabah menjalankan tanggung jawab sebagai suami & bapa pada anugerahnya..Amin!!!

    ReplyDelete
  8. sama umo hb ko ngan aku ek....happy birthday

    ReplyDelete
  9. Hepi belated besday utk hubby ieda.. Moga panjang umur, murah rezeki dan sihat sentiasa..

    ReplyDelete
  10. happy belated besday to ur hubby
    errr,,BESDAY hubby u sama la
    gan besday father i:D
    semoga panjang umo dan saling menyayangi ieda forever:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...