Wednesday, October 21, 2009

ya allah


baru sekejap aku mendapat panggilan telefon dari ayah ku , dia sedang menuju ke kuala lumpur kerana mendapat panggilan kecemasan dari bapa saudara ku di kl , pakcik sahahrin menyatakan bahawa tuk aku ( mak ayah aku ) dlm nazak ( tinggal dgn anak yg bongsu di KL )

... ya allah mengigil seluruh badan ..

aku terus menelefon bapa saudara ku bertanyakan perihal tuk ku .. katanya tuk dah x makan , x minum dan x bukak mata selama 3 hari dah .. ya allahhhhh apalah yg mampu aku katakan , hanya lah berdoa agar tuk selamat .. tuk dah pun berusia 89 tahun ... sekirannya dia ingin di jemput illahi ku berdoa agar dia beroleh ketenteraman dikala ini ...

berilah aku dan keluargaku kekuatan untuk menerima apa sahaja ketentuan dari mu ya allah ...




aku sedang menanti perkembangan seterusnya ... ya allah berikanlah aku kekuatan dlm menerima apa jua kemungkinan yg berlaku ... aminnnnnnnnn


7 comments:

  1. salam kak... kaseh doakan moga semuanya selamat.. akak jgn risau sgt..kita berdoa je kak eh utk kesejahteraan atuk akak ...amin..

    ReplyDelete
  2. semoga Ieda & family tabah menghadapi ape jer yang berlaku.....Allah lebih mengetahui ape yg tersirat.......

    ReplyDelete
  3. Moga Ieda dan keluarga byk2 bersabar menghadapi dugaan ini dan byk2 berdoa utk kesejahteraan atuk Ieda yer..

    ReplyDelete
  4. mintk2 xde apa2 yg belaku.. doa bnyk2 ye..

    ReplyDelete
  5. Salam Ieda...moga segala urusan dipermudahkannya...dan semoga Ieda tabah...dan sama2lah kita doakan moga Tok dipanjangkan umur dan akan segera sembuh seperti sebelumnya....Amin!!! Banyakkan berzikir...moga Ieda lebih tenang Dik!

    ReplyDelete
  6. semoga akak tabah & sabar menjalani sebarang ujian. trimas atas segala komen akak di my blog...sayang akak selalu

    ReplyDelete
  7. Salam K.ieda

    Smg tabah hadapi dugaan ini. Sama2la berdoa smg umur Tuk dipjgkan lagi. Amin

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...