Friday, October 2, 2009

perginya di jemput ILLAHI


salam semua ... entry ku kali ini lambat sikit .. benar2 niat tuh nak buat entry khas buat MAK SAUDARA ( kakak , mak aku ) yang telah pergi meninggalkan kami pada 28hb Sept 2009 yang lepas .. sayu sgt .. tapi x perlah aku buat entry mix jer ... mak saudara aku tuh dah lama sakit .. sakit mcm2 .. kebetulan dia ada lelah yg teruk ... kuar masuk hospital , ambik darah berkali2 .. tapi masih x baik2 jugak .. heran aku .. kasihan dan kami semua seperti dah x sanggup tgk dia menderita sakit plus diperlakukan macam tuh .. yerlah .. dah lah sakit , x makan .. x der selera nak makan .. amik darah hari2 .. bayangkan lahhh .. ermm hanya allah sahaja yg tahu .. diakhir nafasnya dia pergi meninggalkan kami pada 28hb 12 tgh malam di rumahnya didalam tidur ... alhamdulillah anak2 semuanya ada .. kecuali anak yg kedua kerana bertugas sebagai guru di TEMERLOH .. semuga roh mak saudara aku dicucuri rahmat dan di tempatkan didalam golongan orang2 yang beriman .. insyaallah ALFATIHAH ...


Ok lah .. dan disini jugak .. selepas beberapa hari dan minggu kita melayari bulan kemuliaan syawal .. barulah aku mempunyai kesempatan untuk mengupdate GAMBOR2 raya 1430H aku .. selepas kena sound dengan adik2 dan kenalan bloggers semua .. barulah kelam kabut .. thanx u allzz .. kerana sudi menunggu dan remaind aku banyak kali .. ok lahhh disini aku updatekan wajah2 baru di AIidilfitri 2009 keluarga ku .. dengan ketiadaan adik ke2 aku .. aidilfitri kali nie .. kurenglah sikit meriahnya .. biasa tuh umah tuh kecoh ngan adik ipar aku punya sore + sore aku .. GAMAT, tapi x perlah .. next year giliran kami pula .. maklumlah .. adik beradik x ramai kan .. 4 orang jerk .. kalau salah sorang x der .. sunyi lah sikit di hari lebaran nieh .. wokeh lahhh

dannnnnnnnnnn seperti dijanjikan oleh ku di entry yang lepas , hermmm update terbaru kg aku dlm bulan poser dan selepas bulan poser .. actually dlm bulan poser nieh berat aku naik tau .. naik 64kg .. heheh berselera giler masa bersahur .. pelik kannn .. tapi selepas bulan poser .. masuk syawal .. berat aku normal balik .. leh dah control makan .. back to 62 kg ( payah tul nak tinggalkan angka 6 nieh ) .. caya tak .. wakkakakakka kalau x caya .. " ADE AKU KESAH ! " .. heheheh oklah moh layan piccas di bawah nieh .. sebahagian sahaja nieh .. part2 akan disambung nanti .. bye semua !

raya 2009 - 62 kg

raya 2008 - 78 kg





aksi2 putra kesayanganku PUTRA MUHD SAIFUL ZAHRIEN

keluarga ku syurga ku ... di pagi syawal 1430H




bersama along dan hubby serta putrinya RAIHAN ZUHAIRA



6 comments:

  1. Kak..besh nye tgok perubahan akk raya last yr n dis yer.. byknye loss wt..

    neway thnx utk comment kat page sy :)

    salam aidlftri:)

    ReplyDelete
  2. cunz, cunz..
    skin akak flawless je..

    ReplyDelete
  3. k.ieda: cun ngetop ler raya nie ek.. makin berseri2 x lepaih la cik abang kak noo..hehehe..

    ReplyDelete
  4. amboi makin slim raya kali ni..berseri-seri

    ReplyDelete
  5. wah...sukenya tgk gambar kak ieda ni

    tahniah..nampak perubahan..dh lama mia tunggu pic kak ida...

    teruskan usaha kak.

    cun la.,..mesti suami mkn suke ni..hehe

    honeymoon kali ke2 apa.haha

    ReplyDelete
  6. wah..tema coklat cantik.....sama ngan kite

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...