Thursday, September 3, 2009

ENTAH PER2 ...


gambar sekadar hiasan



lately nieh memang aku sebuk giler .. heheh ( aper2 jerk ayat tuh ) .. bukan aper .. penat sgt rasernya .. balik umah kejooor masak .. masak masakan panas .. lepas sediakan semua bahan2 aku kuar ngan hubby ke bazaar ramadhan beli juadah tambahan , balik berbuka .. lepas berbuka , semayang , lipat kain , sidai baju , kemas umah serba sedikit .. sampai nak duk depan pc nak update blog dan fp punn x sempat .. huhuhuhu ... tu rutin kalau aku x gi terawih ( ada baby kecik kan ) .. kalau aku gi terawih .. lagilahhh penatnya .. entah lah .. begitulah ...semua org punn sama kan .. cuma bezanya aku memang x der masa plus x cukup masa nak ngadap pc dan update mcm kowang .. huhuhuhu sorry ..

dan diatas tuh sajer jerk aku taruk gambaooor tomyam tuh sbbnya .. aku nak masak tomyam mee hun hari nieh .. special request dari hubby .. insyaallah kalau ada masa aku snap dan share ngan kowang gamboor nyer .. heheh abang , insyaallah ieda akan buat dengan penuh kasih sayang ! ecehhhhh.. hehehheh

wokehlah .. bye semua .. kepada semua teman2 yg x pernah jemu masuk umah aku nieh
LOV U ALLLZ ALWAYS .. nanti aku balas kunjungan ituuuu
MUAHHHHHHHH

7 comments:

  1. lapar la.................................

    ReplyDelete
  2. wah mesti sedap ni...takper buat yg priority dulu...aku tetap setia dgn blog ko walaupun tak update...hehe

    ReplyDelete
  3. yang penting jaga kasih sayang tu elok2....blog ni pun kalau di update dengan kasih sayang...insyaallah...ada ganjarannya juga...kawan2 ramai & sentiasa supportive....buat apa yg termampu jgn berlumba pada benda yang tak perlu ....

    ReplyDelete
  4. yg hiasan tu pun dh nmpk sedap kak hehe

    ReplyDelete
  5. Adess.. sodapnya..tgk tomyam tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. kak ieda.. selamat berbuka ok... masak sedap2 utk suami dan anak2.. takpe kalau tak sempat berblogging pun. famili diutamakan ye tak... take care kak eh.. muashh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...