Saturday, August 1, 2009

TC - part III (sambungannya)


haaaaaaaa nie dah buleh kuuut ... 1st aku nak ucapkan terima kasih buat semua teman2 blog yg aku KASIHI ... CINTAIIIII .. HARGAIIIII dan KAGUMIIII ... walahhhh manyak nyer pujian .. wakakkakaka .. kerana semuanya mendoakan yg terbaik buat aku dan family disini ... heheh seperti yg adik MIA INA cakap .. akak dah semaki
n ceria dan gumbira sbb hubby dah duduk dekat .. hermm YA BETUIIII dik ... kalau nak tahuuu memang aku sgt2 gumbira sejak hubby dah duk dekat nieh .. tiada lagi gundah gulana (sikit2 tuh bisalah kann) ..


insyaaaaaalallahhhhhhhhh itu yanga ku doakan siang dan malam .. takut juga biler dah duk dekat nieh .. mungkin banyak lagi dugaan dlm rumahtangga yg harus aku hadapiii .. tapi insyaallah aku akan tetap bersedia dan tabah mengharunginya ... dannn di kesinambungan itu jugak aku nak lah share beberapa lagi bingkisan kenangan aku dan family di TC makan - makan ... jalan2 .. ronda2 an .. selepas sesi jumpa2an dak nurul petang tuh ... moh lah layannnnn lagi ... zazzzzzzzzzzz

tgklah tuh .. reaksi x sabaq dahhh ...


sampai kesenja kami disitu .. pas makan kfc/mcd makan aiskrim lakkk .. hermm punah ranah diet ku ari tuh .. huhuhuh



4 comments:

  1. baru perasan...kak ieda suke colour warna hitam ye? selalu tgk pic kak ieda..baju warna hitam...same as ur hubby....ble nk tgk kak ieda dgn colourful colour ek...raya ni kot..hehe..

    ReplyDelete
  2. aku pun sentiasa doakan kebahagiaan ko...beselah manusia PHD mmg cam gini...insyaallah kalu nawaitu kt baik...allah akan tulun kita...amin

    suker tngk ko posing2 gitu...so sweet mesti hubby lagi sayang..hehe

    ReplyDelete
  3. kak ieda...pergh..punah ranah ni..kfc mcd..aku nk gigit jari je la tengok2 menu tue..haha.

    sabar..sabar..aku kena kuat smgt..takut baju raya x muat kang...hehe

    ReplyDelete
  4. itam tu kaler selamat kan k.ieda.. mmg, skang nie sume tgh jaga diet sebab persediaan awal nak raya.. niela kalu jd kau hawa nie.. byk tul pengorbanan kita kan,,aceceh..masuk bakoi angkat sendri lak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...