Saturday, August 15, 2009

SIBUK LAGI ...


huhuhu apa yg dapat aku katakan , masuk jer kerja selepas dicutikan H1N1 last week .. banyak kerja yg tertunda yang perlu aku siapkan ... kalau ikutkan banyak entry2 yang tertunda belum ku upload .. masa hanya ada dirumah kalau sempat dpt ku upload .. naik bermula kerja aku pun puasa .. masuk ari nieh dah 3 ari aku puasa sunat bulan syabaan .. alhamdulillah walaupun sibuk di kolej dan dirumah , puasa ku kali ini tidak langsung meletihkan jasmani aku ... so kepada teman-teman dan adik2 bloggers yang x putus2 dtg menjengah ... LOV U ALLZ dan terima kasih kerana sudi menyinggah sini ... insyaallah kunjungan balas akan ku buat setelah semuanya kembali normal .. doakan tau ! .. hehhe ( bukannya buleh bukak selalu di office skrg nieh .. ada ati yg x senang .. huhuhu biarlah , hanya allah sahaja yg maha mengetahui dan membalasnya ... )



5 comments:

  1. biasala...manusia mmg macam tu..ada sesetengah tu tak senang duduk...suka aja jaga tepi kain org lain...apa yg kita buat...

    ReplyDelete
  2. Salam Ieda...nama pun makan gaji...buat kerja dengan hati yang lapang & ikhlas....akak akan sentiasa doakan agar dipermudahkan segalanya untuk Adik sekeluarga...AMIN!!!...Selamat berpuasa...& beramal...

    ReplyDelete
  3. hye kak ieda, cian nyer dia..sibuk ek, ala...relax2 jerk, heheh!!! take care ;)

    ReplyDelete
  4. alahai nak je tolong tapi...tak tau!!!!!heee.heeee

    ReplyDelete
  5. beb blogging dah part of our life...sibuk camner pun still gedix nak blogging...hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...