Sunday, August 9, 2009

di sebuah TAMAN - last weekand


haaaaaaaa baru aku nak upload .. ( x sempat maaaa ) actually tmpt nie bukanlah tmpt yg selalu aku kujungi , sesekali ajer .. bawak kids jenjalan dan bermain taman permainan disini .. ermm bukan aper .. sakit mata banyaknya .. tgk gelagat anak muda skrg nieh .. takut jugak kalau anak2 terikut2 .. dan terdedah dari gejala x sihat disini .. ermm entahlah nak kata jauh dari bandar .. tidak jugak sbb tmpt nie di tepian bandar sahaja .. tmpt yg selalu dikunjungi orang ramai dan mungkin juga salah satu tarikan pelancong2 di kuantan nieh .. tapi entahlah mana pergi penguatkuasa skrg nieh ... dah x hiraukan keadaan di tepian sungai pahang nieh ... dah jadi macam salah satu tmpt maksiat pulak .. hermmm entahlah .. nasib baiklah disitu ada tmpt permainan , ada org tua2 yg selalu membawa anak2 dan cucu kesini ( malulah sikit kan ) .. kalau tidokkkk ... lagi bermaharajalelalah remaja2 kat sini buat maksiat .. tanpa segan silu ... apalah nak jadi dunia skrg .. ini yg kita nampak ... yang x nampakkkk mcm mana agaknya ...wokeh .. yuk layannnnnnnnnn



ha ... buat adik MIA INA .. dik hows my look in colourful dress .. hehehhe akak bukan suka pakai baju itam jer dik .. tapi kebetulan jer , kalau kuar amik gambar .. dlm baju itam .. haaaaa amacam cun terbabas tak ! ... wakkakakkakak





dah senja ... jum balik .. tetiba ternampakkkkkkkkk


ha nilah yg nak citer nieh ... tgk tuh .. dlm aku snap2 gambar kami sekeluarga , hubby yg nampak dulu .. suh aku snap tgk mcm mana .. ada raser segan tak .. huh .. nilah ramaja zaman skrg .. tanpa segan silu duduk nak tayang punggung gamokkknya ... nauzubillah .. tu tayang punggung kat tmpt org ramai .. kalau sesama dia jerk ...
bayangkan aper yang berlaku ?????



lepas penat di esplanade , hubby ajak makan rojak ... di GIANT ... suka sgt dia rojak mamak nieh .. hubby dan rinna jerk makan ... aku ! ... jadi tukang tgk jerk ... heehheh tetiba jerk rasa kenyang ... sbbb tgk tayangan percuma tadiii kooooot ... muhahhahahah




4 comments:

  1. samalah cam kat sini, tmn tema bandardarulaman..daku pun maleh nak bawak anak2 kesana...pasal byk sgt tayangan free...tak sesuai utk kanak2...yg best baju putramu sama ngan baju hamiz sanim

    ReplyDelete
  2. buntut dia byk kurap, tu yg dia tayang, hehehhe!!! ;p

    ReplyDelete
  3. amboi...glamernya nama mia kat atas tue..haha...br lain sikit tgk akak..hehe..jgn marah ek..mcm adik mia la tegur mia...dia kata pe.."akak, cuba ubah sikit style akak ..,"

    iya iya je adik mia tu kak..pepun, klu org x kritik kte.,.kte x tahu adakah pakaian kte ok ke tak...but, good le tgk akak jalan2...mia sorang2 je d hjg minggu tanpa roomate..huhu

    ReplyDelete
  4. huhuhu.... xsegan2 tayang muntut kan...adeh....

    kak..
    ina pnah smpai tepi sg kuantan nie..
    kg ina kt permatang badak... :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...