Tuesday, July 21, 2009

TAQ dan AWARD


salam semua .. ermm hari nie aku melapangkan masa aku dengan menjawab semua TAQ2 yang diberikan oleh teman-teman bloggers aku .. hehhehe sukaaaaaa , walaupunn mak aii banyak .. kusudi2 kan diri membuatnya tanda ingatan terus di hati ( alamak mcm ucapan nak raya lakss ) .. ahaksss .. wokeh ada diantara TAQ2 tuh aku dah pernah buat , tapiiiiiii disebabkan permintaan dari adik KASEH .. ku turutkan jua .. hehhehehe wokeh kita mulakan dengan

TAG dari adik MIA - INA .. seorang yang ku kenali dgn sifat penyabar , aku bangga kerana dia masih dapat tersenyum dan bahagia walau diri dia derita kerana sakit yang begitu misteri ( bagi aku lahh ) anyway dik .. akak bangga mengenalimu .. dan berharap semuga hubungan ini berkekalan yer dik .. lov u ...

Nyatakan 5 Fakta Menarik Pemberi Award Ini? ..CIk Mia - Ina

~ seorang adik yg sgt peramah ( sori jgk sbb akak pun nak paste pic adik tau )
~ seorang yg sangat penyabar dan seorang novelist ( bagi aku lah .. )

~ yang syoknya dia nie seorang pendidik tau dan romantis ku kira .. bangga sgt
~ sama mcm aku progress nak kuruskan badan tuh tinggi .. ahaksss
~ mia adalah tunangan org , semuga di percepatkan jodoh ya dik ...



Setiap Blogger Harus Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Blog Seterusnya

~ seorang isteri kepada insan bernama Mohmad Sakimi dan ibu kepada 2 org putri dan seorang putra
~ seorang yang bulehlah tahan penyabar , ta
pi kalau bab2 kebersihan nie , susah sikit nak sabar , sbb aku kuat beleteq ... ahaksss
~ seorang yang bulehlah dikatakan good listerner ( tul ker aku eja tuh )
~ suka sgt bawak kids jalan2 ke tmn dan mall , tapi selalu x der masa huhuhu
~ anak2 dan hubby cakap aku nie singga .. SINGGA ker aku .. hehehh tapi bukan bengis ya ...
~ seorang yg selalu cuba untuk memperba
iki diri , muhasabah diri kerana sedar , dlm diri setiap insan tidak semuanya baik .. dan tidak semua org suka yg baik dari kita dan tidak semua org tidak suka yg jahat dari kita ..
~ lahir pada bulan jun , ada yang cakap insan yang lahir bulan jun nie seorang yg berubah2 .. berubah apa ? .. hanya tuan bdnnya sahaja yg tahu ..
~ sudah pastinya aku seorang yg buleh dikatakan peramah dan kuat bercakap ..
heheh biasalah ( dan yg pasti bukan seorang yg pemalu .. )
~ aku juga seorang yang suka buat worko
ut .. hehe utk menambahkan stamina badan .. dulu x .. skrg suka kerana HL
~ anak kedua dari 4 org a
dik beradik

Anda Perlu Memilih 8 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka

ok ... bab nak TAQ org nie .. memang bab yang amat aku suka ... tapi x tahu lah kalau mereka sudi buat atau tidak .. heheh kena buat tau .. tapi kalau dah pernah buat mcm mana ? kena buat jugak untuk IEDA ini .... ahaksss

~ KASEH
~ CT RAHA
NI
~ IBU FARISH
~
IBU UMAIRAH
~ KAK WAN HERBALIFE

~ KAK WATIE
~ SHAHLIZA
~ IEDA LUV SHAM
~ RINNAM
ANJA

** jgn x buat .. nanti saya cek tau .. ahakss

dan ini pula award dan ada TAQ dari cayunk aku .. hehehe POSH76 ...



Write 5 interesting facts about the person who gave
you this award

~ aku tahu dia seorang yg happy go lucky
~ rajin jenjalan ke umah2 owang .. umah aku wajib tau !
~ seorang yg sukakan kucing .. kucing dia cumei wooo
~ still belum ada baby , ku doakan cepat d
ikurniakan cahayamata tau ...

Note down 10 interesting facts about yourself or your hobbies

ha .. nie samer jerk macam kat atas tau .. x kurang dan kalau lebih punn salah taip lah tuh .. wakkakakak

Pick your 10 most deserving recepients

ha .. saper erkkk aku nak TAQ .. hermm , mereka adalah

~ LEYA JAMIL
~ NINIE
~ MEL
~ RAJA RADIAH
~ BIE

~ ARA
~ MAK LANG
~ MAMASYAZA
~ CIK LYNN
~ AISHA

** jgn x buat .. akak cek nanti .. ahakss


dan ini pula AWARD dan TAQ dari adik KASEH .. ok dik akak dah jawab nieh .. heheh



Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

~ ada 4 ekor kucing yg .. ya allah cumeinyaaaaaaaaaaa ~ seorang yang sangat mesra .. ~ rajin masuk umah aku nieh .. thanx dik ~hehhe baru tahu kaseh peminat peirre andre dan ako mustapha ~ sama macam akak , teringin nak kuruskan badan ..

Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

ha .. yang nie dik ... sama mcm kat atas tuh yerk .. 1st TAG tuh ...

3• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.

hermm n
ak TAQ semua teman2 dan kenalan2 yang menjadi followers aku .. tulun buat yerkk .. yg namanya tiada di atas sana .. sudi2kan lahh .. persahabatan anda amat ieda hargai .. muahhhh

4• Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged

harap2 mereka yg masuk sini dah baca dan sudi2 kanlah membuatnya ya ..

5• Paste the award badge in your sidebar.

memandangkan akak dah pernah buat TAQ nie .. awardnya pun akak dah paste kat sidebar ...



7 comments:

  1. uhuhu!!! ada homework lagi!! nnt ieda buat ek, hehehhe!!! ;)

    ReplyDelete
  2. Tq sbb sudi buat..cayang ko gak...thanks jugak sbb tulun doakan utk aku..hehe

    ReplyDelete
  3. tag..ok nant kite amik....

    ReplyDelete
  4. kak ieda...tq so much wat tag tue...
    mia cuba bls wp msh sakit g ni...bersabar hadapi dugaan ..tentang nk kahwin tue.ntahla kak..mia dh mcm frusrated betul...maybe mia kena hdp single kot...huhu

    ReplyDelete
  5. tag dah siap 'yang'....jomlah check..

    ReplyDelete
  6. kak ieda...ni ke tag saya kena buat..?blur aja cari yg mana satu..tul ke....tgh semangat nak buat hw tag ni...bnyk sgt tertangguh...hahahahahha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...