Tuesday, July 7, 2009

makan SATAY dan THANX AWARD



mlm minggu kelmarin , aku dah lama x makan satay perut .. so ptg tuh aku dah decide nak ajak hubby makan satay kat TERMINAL SATAY ZUL di kuantan , since mlm minggu kan , hubby pun x kerja , aku terus call dan buat tempahan awal , takut nanti satay perut habis .. so lepas magrib kami 4 beranak terus ke sana .. senang sgt , since aku dah buat tempahan awal , so sampai sahaja aku terus di bawa ke meja tempahan kami ... nah .. semua dah terhidang , panas2 layie .. hermm perut tgh lapar sbb menahan dari petang .. hehehhehe ngap lahh .. ngan anak2 aku semuanya kelaparan ... specially zahrien .... yuk layan piccas aku nieh ..


hubby yg melayan zahrien .. huhuhu suka sgt zahrien dan riena dpt makan satay ... lama dah aku x makan sbb mereka ikut berdiet ngan aku .. mihahhaha



penuh mulut anak teruna aku sorang nieh

dan ini aku terima award ucapan terima kasih kepada aku dari RINNA MANJA kerana membuat ucapan eppy bday yang ke 4 tahun anaknya HAIQAL , thanx rinna semuga hubungan dan ikatan ukwah di alam siber ini berkekalan sampai bila2 ... insyaallah ....

11 comments:

  1. mkn satay perut sedap...sy suka mkn satay perut kedai kt kmpung hubby sy d Baling, kedah...kekeke

    ReplyDelete
  2. sedapnyer makan satay....geram aku tngk baby ko ni...sjibik cam mat saleh...hehe..mesti ko suker tngk citer omputih...hehe

    ReplyDelete
  3. Waduh2 sedapnya makan satay pewut..tuh..cam terasa2 lak nak makan..heheheh

    ReplyDelete
  4. sedapnyer satay...... linn dah 2 kali ckp dgn abg nak mkn satay.. tapi tka sempat lagi nak gi kuar mkn.. huhuhuhuhu

    kak hencemmnyer anak teruna mu itu

    ReplyDelete
  5. wah sedap tu dapat makan satay sekeluarga. geram tgk pipi hero kecik tu

    ReplyDelete
  6. wah dasyat kak

    tgk akak mkn bahgia sejak hubby di cc

    bagusla..senyum akak tu mesti buat akak lg smgt nk msk & apa2 jela sbb suami dh ada depan mata kan...

    semoga makin cantik..makin sihat dpn suami..haha

    ReplyDelete
  7. dapnya satay.. lama dah x makan.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. wow! bestnya..yummy...yummy....
    semoga bahagia selalu...

    ReplyDelete
  9. sedap kak makan satay!!!!!!yumm.yummmmmmm

    ReplyDelete
  10. beshnya mkn satay..beper yek satu cucuk satay kt zul tu skrg..??lama dh tak gie sane kita suka mkn kat kg padang..sedap:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...