Friday, July 17, 2009

kesibukan yang terlalu



salam semua .. huhuhu rinduuuuu nya ... mesti ramai kenalan2 dan adik yang disayangi bertanya kemanalah akak ieda nie kan .. heheh ( eleh ader ker yg bertanya .. wakkakka ) hermm actually aku sebuk giler minggu nieh .. sibuk dirumah dan di pejabat jugak .. nie punn aku curi2 masa upload dan buat entry sampingan sementara aku x leh nak upload cerita terbaru aku ( geram tul bila bab nak upload gambar nieh .. ) di rumah zahrien anak teruna tunggal ku kena demam campak buah .. huhuhu sedey sgt ( nanti aku buat entry khas utk dia yerk .. tunggu ) .. dah seminggu lah termasuk hari ini .. mujurlah ummi aku ada utk menjaga kerana sudah pasti dia x ku hantar ke nursery kerana khuatir berjangkit .. setakat hari ini aku tgk dah ok sikit , gelembung2 air dah mula pecah dan kecut ... siannn zahrien , patutlah 2 -3 ari nie meragam ajer .. rupanya nak kena demam campak berair pulak ..
dan cerita kesibukan di office pula , semester baru UTM dah hampir nak bermula , banyak preparation yg perlu aku lakukan , besides of resault final budak2 dah pun keluar , soo berkerumunlah dgn pelajar yg nak tahu resault dan parents yg keep on calling nak tahu resault anak masing ... huhuhu kalau aku jadi parents punn aku punn akan kalut jugak kan .. hermm well known about that .. cuma a little bit kalut lah jugak kan .. so actually i us to it , every semester memang mcm ini , so x heran dah .. cuma rinduuuuuuuuu sgt sbb .. mcm adik ITA cakap lahh dah lama x nampak akak terjah umah kengkawan .. ehekkksss ... nanti2 .. akak terjah jugak ...

I LOV U ALL ... sbb sudi ambil berat akan diri ieda ini ..
(alamak emooo lah pulakkk .. wakkakka)


" Nikmatilah kesibukanmu sebelum kesibukan itu hilang dan kamu menyesal karena tidak menyadari betapa berharganya kesibukan itu.. "

9 comments:

  1. cianyer ka ieda ni sibuk, hehehe!!! relax... take your time beb ;)

    ReplyDelete
  2. siannya bz...semoga si teruna itu cepat sembuh. amiin..

    ReplyDelete
  3. x pe kak.. kje harus la diutamakan.. nti dh free baru jenguk kawan2 yer.. pe2 pun slmt bekerja utk akak.. hiks..

    ReplyDelete
  4. ciannya zahrien kne demam campak eh.. sy doakan semoga dia cpt sembuh k.. :D

    ReplyDelete
  5. huh..tekejut saya..ingtkan ofis akak dah yg betimbun kertas tu hehe

    ReplyDelete
  6. buat kak ieda...

    hehe..mia ingat kertas pe gak td bertimbun...aduh mcm tongkang pecah dh..

    tabahkan hati kak..semua menyokong & mengikuti perkembangan akak..akak x sorang..hehe

    mia ada tag akak ..sori amik gmbr akak x mintak izin..hehe

    entry july
    TAG FROM AIDEBB AKA DIBA

    PLZ.ADA MS JWB EK

    ReplyDelete
  7. ciannya zahrien demam.. ermm hopefully cepat sembuh.. n utk akak jgn stress keja ok.. cheers :)

    ReplyDelete
  8. kalau dah tak sibuk..jangan lupa ziarah ibufiras yek:))..hehehe..selamat bekerja

    ReplyDelete
  9. beb sian si tecik hensem tu chicken pox..kobz pun jg diri baik2 k...ko tk hapdet pun aku mai skodeng...hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...