Monday, June 29, 2009

jacko in memory



Michael Jackson





gambar terbaru sebelum kematiannya

entry aku kali nie , aku nak kongsikan bersama berita kematian yg mengejut di usia 50 tahun , sungguh memeranjatkan seluruh peminatnya , walaupun kematiannya sudah 2 hari berlalu , tapi kesannya masih mendalam ... Well aku juga salah seorang peminat setianya .. mcm x percaya .. tapi itulah kehendak dan ketentuan allah yg maha besar , kaya raya mcm mana dan terkenal mcm mana pun kita nieh , akan kembali ke asalnya jua , iaitu bertemu yg maha agung ... tetapi persemadian jenazahnya masih tidak diketahui kerana kepastian samaada jacko adalah islam masih belum terungkai ... sekiranya dia mati didalam islam ... alhamdulillah .. persoalannya sekarang
" adakah jacko berhak di sedekahkan alfatihah " ....

7 comments:

  1. minat jacko yek..zieha tepek lagu dia je dlm blog..heheh:)

    ReplyDelete
  2. akak.., eh geramnya kak.., ade orang cakap saye mandul kak kat shoutbox sy kak.. so saye dah remove shoutbox tu dan blog saya pon dah private..

    ReplyDelete
  3. aduh..ciannye sweety...

    ReplyDelete
  4. habis sweety...mia bingung gak..gmana nk jenguk blog sweety lg..x nk invite ke?huhu

    ReplyDelete
  5. kak ieda....mia tag sekali lg...tp, x tau la akak dh wat ke belum..huhu

    ReplyDelete
  6. beb...aku pun minat dia....masa kecik dulu tu ler artis yg aku kenal...hehe...ktkan same batch....tuler pasal..kalu betul dia dah islam mmg untung dia....new born baby...tapi abg dia sahkan dia masuk islam...wallahualam...amin...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...