Friday, July 3, 2009

hari menjawab TAQ dan amik AWARD ..


huhuhu hari nie hari nak menjawab TAQ ( sowi dik lambat buat ) dan amik award d
ari adik Mia Ina , thanx dik , sukaaaaaaa ... ha akak nie x pandai sgt nak olah ayat untuk jawab TAQ adik nieh .... ini adalah seikhlas ati ... sooo harap berpuas ati .. layannnnnnnnnn

Apakah hubungan awak dan si dia?
suami ku tercinta lahhh ...

2. 5 impression terha
dap si dia
- sangat penyabar
- sangat mengambil berat hal anak- anak
- x banyak mulut ( songeh )
- sentiasa cuba untuk memahami aku walau kami dah 7 tahun bersama
- bila ada mood , dia rajin bawa anak2 naik motor .. heheh tu yg aku selalu tunggu

3. Perkara yang paling memorable yang
si dia lakukan kat awak
sewaktu dia sudi mengambil aku sebagai surinya ..

4. Perkara paling memorable yan
g dia kata pada awak
dia sayangkan aku dan anak - anak dan mohon maaf atas segala kesilapannya ..

5. Kalau dia kekasih aw
ak.. awak akan
make sure dia jadi hubby aku lah .. hahhaha

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan
bunuh dia .. kuikuikuikuikui , x lahhh doakan agar dia akan bertobat

7. Kalau dia kekasih awak. awak akan:-

cuba jadi yang terbaik buat dia selamanya ..

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana:-

aku kuat melawan kooot .. hahha entahlah x tahu camna .. ( imagine )

9. Overall impression
ttg dia:-
simple dan tidak cerewet

10. The most desirable thing to do to her/him:-
hal - hal kekeluargaan dan anak - anak

11. Apakah awak rasa ttg pandangan ora
ng terhadap awak?
entah lah , kalau tanyer aku , aku x kesah aper org nak cakap sbb manusia x sama , dan kalau mereka cakap yg baik atau tidak tentang aku , apa yg aku patut buat melainkan senyum dan bersyukur semuga yg baik itu berpanjangan dan yg tidak itu jadi pedoman dlm kehidupan ...
NO BODY PERFECT ... so lu pikirlah sendiri ! ... hahhahah

12. The character of you for y
ourself?
simple dan aku selalu cakap pada diri aku , x semua yg baik dari kita org suka dan x semua yang buruk dari kita org akan membenci selamanya ...

13. On contrary, the character you
hate about you
cuba jadi terbaik untuk diri aku dan semua org walhal aku tahu aku tak mampu ...

14. The most ideal person you want to be with:-

pastinya my daddy @ my hubby

15. For people who like you.. tell su
mthing about them:-
thanx for sudi menerima aku seadanya , dan insyaallah aku akan cuba jadi terbaik buat kalian

16. Ten people you
tag:
1. kak wan herbalife
2. adik fiza
3. adik leya jamil
4. adik anisz
5. zul - krasbatu
6. adik ninie
7. adik ita
8. adik aisha
9. shahliza
10. adik ara

17. No.2 ada hubungan dg
n siapa?
dia dah bertunang , hermm mustilah ngan tunangannya ...

18. Is no.3 fem
ale or male?-
female lerrrr

9. If no.7 and 10 have a relationship.-

entahlah .. mungkin bloggers kuttt .. hehhe

20. Mcmmane dgn no.5 dgn
no.8?-
ermm yg no 5 aku kenal sbb pandai masak .. heheh dan yg no 8 aku kenal sbgai bloggers ...

21. No. 4 single kah?-
single layie kooot ...

22. No.1 belajar a
pa?-
dia dah x blajar lagi , suri rumah sepenuh masa yg perihatin akan kesihatannya dan bergiat aktif dgn herbalife ..

23. Say sumthing abo
ut no.9:-
sat nooo ... hermm shahliza seorang ibu kepada 3 org anak ( same like me lahh ) , sorang putri dan 2 putra ... duk JB ( bandar aku dibesarkan ) ... suka dpt berkenalan dgn dia ..


dan ini pula AWARD nice blog dari adik mia ina jugak .. tkasih lahhh dik kerana sentiasa mengigati akak dan menerima akak seadanya dan insyaallah semuga hubungan yg sedai terjalin ini akan berkekalan selamanya ...


Kenapa korang rase korang patut dapat award ni ???
ermm bagi aku lah , adik mia ina ikhlas didalam perhubungan ini , dan aku juga seperti dia inginkan perhubungan yg ikhlas ini terpelihara dan kekal selamnya ...


2. Ucapkan penghargaan korang pd sape setelah terima award ini.
sudah tentulah pada Mia Ina ... thanx alots dik ... akak akan cuba pelihara perhubungan kita ini sampai bila2 ... lov u selalu dan sama2 lah kita perbaiki diri untuk menjadi insan yg terbaik disisinya .. insyaallah ...

3. Korang wajib bagi pada 10 orang penerima award ini plak.
ermm nie ayat maleh ... leh tak kalau aku x diwajibkan TAQ owang ... huhuhuhu


dan ini pula TAQ dari adik Juwita Fariz , thanx jugak buat adik ita nieh .. sudi dan sentiasa ingatkan akak .. lov u dik , suka buat TAQ nie sbb apa .. sbb pendek jerk .. hehhehe


1. Copy gambar Islam di atas.
akak dah copy dik ...

2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat! 10 orang tahu? Lebih2, lagi bagus. Terlebih? Jangan melampau sudah.

saper lak aku nak bagi nieh .. cenggini lahhh , kepada semua followers aku dan teman2 borak ku .. silakan amik .. sbb TAQ nie simple jerk .. so sudi2kanlah amik yerk .. kita panjang2 kan silaturrahim ini ... LOV U ALLL ..


2 comments:

  1. dpt tag lg ye.....tag yg ari tu blum jawab lg....Kak Ieda jgn mare ye.....bkn Ninie tak nak jwb tau.....tp blum berkesempatan......tq 4 t tag......

    ReplyDelete
  2. wah..k.ieda ada blog ye..senyap2 je.patutla lama tak update FP..hehe..

    btw, cantik blog k.ieda

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...