Friday, June 26, 2009

dapat AWARD lagi .. toceh2 ...


hehehhe salam semua .. suka sgt ari nieh .. hermm selepas 2 ari aku menangung sakit akibat urat pinggulku terseliuh ... perghhhh sakit ya amatttt .. tuhan sahaja yang tahu ... fuh .. penatttt dan sakiiiittttttttt ya tuhan ... besar tul dugaan tuhan nieh ... sib baik ada mak dan abah duk dekat ... hubby punn dpt balik ... sukaaaaaaaa dlm sakiiit punnn ada .. hehehhe .. ari nieh alhamdulillah sikit .. stelah aku pergi mendapatkan rawatan urutan tradisional dari atuk sedara .. tahan lah sikit ... ari nieh dah masuk kerja .. kena kerja , serba salah lak kalau cuti lama2 .. hermm paham2 jerlah ..




well masuk jerk .. aku rindu sgt nak bukak laman umah aku nieh .. baca2 kat shoutmix .. ada msg dari adik ina , akak amik award dan TAQ di umah ina yerk ... heheh muahhhhhhh! thanx a lots dik ... banyak haaaaaa award nyer ... tkasih daun keladi .. kalau ada lagi .. akak memang sudiiiiiiiii ... hahhaha ... key lah dik akak amik dan tempek kat sini ... huhuhuh

Syarat dan ketentuan utk AWARD ni :


1. Buatlah posting yang memuatkan gambar award ini di blog kamu .

Ok....siap... :)

2. Sebutkan siapa yang memberikannya dan link ke blognya .

Award ni aku dpt dr adik Ina at http://lurvemylife1983.blogspot.com

3- Beri award ini kepada 5 sahabat kamu.

5 orang kenalan yg ingin kukenal lebih rapat .. muahhhh ...

okey .. mereka adalahhhhhhhh

mel mikail
adik sue miezi
marya
adik raja radiah
adik ninie



4- Kunjungi blognya dan beritahu ada award dari kamu untuknya.

Ok ...... sudah


5- Lakukan hal yang sama seperti yang memberi award ini kepada kamu.

** dan seperti biasa , kepada semua kenalan bloggers yg lain , anda semua adalah teman dan kawan bicara dialam siber ku ini , dengan itu sudi2kanlah jua mengambilnya , ianya untuk dikongsi bersama ... kerana dirimu adalah yang terbaik buat dirimu ...

3 comments:

  1. uihk.. byk nye award huhuhu glamer nye diaa...

    ReplyDelete
  2. banyaknya award dia..haha....kak ieda..kak ieda.

    sakit pe kak smpai cam2..cite sikit..xtau pun...
    huhu

    semoga akak sihat sikit ...tambah2 hubby pn ada...eeei, jelesnya mia..mia xde sape2 kak ieda..xde yg nk care mia pn..huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...