Saturday, June 20, 2009

award MESRA MATA


ermm jenjalan lagi dan arinie pun aku sudi2 kan diri mengambil award salam perkenalan yang kurasakan amat unik sekali .. dari adik daus di daus entertainment , hermm ok .. kata adik daus , sudi2kan lah amik award nie dan kongsi2 kan bersama kepada teman2 atau kenalan baru di blog anda ... jgn x share .. hehehhe suka aku dgn kata2 dia , ikhlas .. so aku dengan seikhlas atinya ingin menghadiahkan award yg ciut miut nieh kepada teman2 blog yg lain AND specially to blog yg WAJIB aku kunjungi ... hehehhe


POSH 76
ALINX
DEA SARA
JUWITA


to adik daus , thanx dik kerana sudi kasi award yg kreatif nie pada kengkawan yg lain , semuga ikatan ukwah ini berpanjangan ... insyaallah

5 comments:

  1. Terharu ko dok mention wajib kunjungi...cayang ko..aku pun kalu tak singgah blog ko tak sah...ko tak update pun aku masuk gak...hehe..tq laling..nanti wa tepek...bnyk bebenor awardnyer...

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu.... uihk...tu dapat award... huhuhu pemes juga sis kita nih...huhuhuh

    ReplyDelete
  3. salam kak ieda..

    tq for dropping by kat blog kita.
    salam kenal jugekkkk ;)

    ReplyDelete
  4. salam kak ieda.. thanks ye award best rasa macam menang apa plak.. heheheh.. thanks ye kak ita amik..

    ReplyDelete
  5. thanks sis... luv u so much ^___^

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...