Thursday, June 11, 2009

2nd month with PILATES



diam x diam .. dah masuk bulan ke dua aku joint workout class aku nie .. ermm suka sgt .. kalau buleh aku nak joint class nie setiap hari tapi x leh lah pulak .. sbb aper ... sbb couch miss yen cakap ari lain dia buat aerobic class jugak so .. aku x kesah lah kan .. janji 2 x seminggu is the best way utk aku release aku nyer body .. enjoy memang enjoy sbb banyak yang aku dpt pelajari dari couch aku mengenai pilates nie .. suka sgt .. diantara pilates dan aerobic aku dpt buat perbandingan . Yg pastinya pilates is the best way for me .. Ok lah dah x sabar nak joint new session class with miss yen nie .. its today ... bye sume .. see yaaaaaaaaaaaaaaaaa


4 comments:

  1. salam..sungguh rajin buat pilate...Mai masuk umah..sue upload video tu khas untuk ieda...Banyak lg video tu...Hee..hee....

    ReplyDelete
  2. sy ade beli dvd pilates tp xtry lg. menarik je tgk. so far selang sehari mesti g gym. xpun dvd tbl hehe..gud luck kak ieda :)

    ReplyDelete
  3. akak linn pun selalu dgr pilates ni..ingat nak join gak tapi abg tak bg.... pilates ni kena guna byk brg2 dia kan...linn tgok kat man antah... tapi mmg bagus pilates nie....dia gerakkan otot2 yg sblm ni kalu kita senam pun dia tak gerak... eh apa aku ckp ni.... hahahha

    ReplyDelete
  4. bagus lah ieda....mesti melentik body ko...keep it up

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...