Thursday, May 21, 2009

aper2 lahhh .. TBL & award lagi


1st tkasih nak kuucapkan pada adik KASEH .. sbb sudi bagi award nieh pada semua kengkawan dia ... haaaaaaaaaa akak amik nieh ... moh lah kengkawan yg ikhlas berkawan , silalah amik dan tepek kek blog masing2 .. tanda kenangan sesama kita ... muahsssssssssss

hermm kalau nak citer pasal perassan nieh .. susah .. kang ada yg cakap aku over sokmo .. over ker ... ermm entah lah terpulanglah pada diri masing - masing untuk menilai .. aku pun x leh nak tahan kowang dari nak rasa aper kan ... ati masing2 .. dosa pahala tanggung sendiri .. sendiri fikirlah .. dan tulun fikir sendiri jugak .. kalau mengata org .. ingat diri sendiri tuh x der org kata ker ... baik sgt ker .. kalau kita sendiri sedar diri .. barulah kita leh sedar kesilapan sendiri .. sudah2 lah menilai orang .. nilai lah diri sendiri ...

ok lah .. aku x nak citer lebih2 .. bagi aku setiap manusia t
uh x sama perasaan dan persepsi dia .. bak kata teman aku .. janji kita sendiri x ganggu orang .. x kutuk2 org dan kita tahu apa yg terbaik buat kita .. biarlah kalau x ramai kawan kalau yg ramai tuh x ikhlas .. mengata di belakang buat aper ... betul tak ... ah maleh nak layan .. buang masa aku jerk ... tapi aku rasa kena lah jugak cakap .. sbb nie blog aku ... kan .. kan .. kan ..

ok lah nak citer mender lain lakks .. semalam aku gi workout class .. class kali nieh fuhh
mencabar tul.. heheh payah tul aku nak ikut ... alah baru lagi kan .. baru 4x .. tapi at least miss yen tuh cakap ada peningkatan sbb dah leh buat apa yg mula2 dulu aku x leh buat .. alhamdulillah ... sukaaaaaaaaa ... ada jugak diantara teknik2 yg aku x leh buat .. sbb x sampai layie .. dia cakap slow2 .. lah .. pada aku janji aku berpeluh dan minda aku rasa lapang ... dulu masa aku masih anak dara .. ada lah aku joint kelas aerobik .. tapi tu dah lama .. ikut kawan jugak .. memang puas ati sbb kita rasa ringgan lepas buat tuh .. skrg bila nak mula semula memang liat sikit ... tak perlah ieda .. slow2 ... suka jugak .. sementara aku x sebuk lagi nieh .. leh lah manjakan diri dgn senaman2 nieh .. kalau tidak .. maner aku ada masa .. xtvt penuh dgn anak2 tersayang dan suami tercinta ... huhuhu .. hermm berbalik dgn workout class aku semalam .. kami ada jugak buat senaman utk kuatkan lengan2 ... naikkan muscle ..

hehe bukan lah nak naikkan beria2 .. kata miss yeen kena sama banyak .. semua bhgian kena ada senamannya .. so 1st day buat memang mcm nak putus urat perut sbb kekuatan lengan bergantung pada besar atau tidak perut kita nieh ... heheh nasib baik aku buat slow2 .. x leh lah beria ben
ar .. sbb aku baru setahun lebih operate anak yg akhir .. so dpt buat sikit2 tuh kira ok lahhh ... alhamdulillah .. insyaallah ...

haaaaaaa satu layie aku suka sgt tgk TBL nieh ... suka sgt aku tgk transformasi mereka nieh .. real tul .. dari usaha gigih mereka sendiri ... best nyer kalau dpt join sekali kan ... senaman .. senaman .. senaman ... gym .. gym ... gym ...


trainer yg paling aku suka .. jillian , tegas org nya ..go .. go ..

dah session berapa erkkk .. selalu tgk jump2 .. x hinggat lah pulakkk ...

1 comment:

  1. Nilah body idaman ku haha...best nyer dapat body cam gini...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...