Wednesday, May 13, 2009

part II .. still in vacation

ps : tenet memang senggal giler , kat opis pun sama ... x leh nak upload , entry2kat bawah tuh semua aku buat dlm satu masa ... heheh tarikh jerk aku lain2 kan .. since 3 ari dah aku x update kan ... so ok lah tuh ... heheh layannnnnnn .. tgh busan giler nieh .. mcm2 yg berlaku .. ati aku x rasa sedap .. ada yg merunsingkan aku ... cepat2lahhh hubby balik .. hatiku x tenang ...

ini gambar di rumah pengantin , adik teman fp aku , azueriena norash .. sedap kan nama dia .. adik dia arin kawin .. SELAMAT PENGANTIN BARU , semuga hidup berkekalan hingga ke hujung nyawa ... ermm majlis nie di puchung , aku kuatkan ati untuk pergi jugak mengenangkan teman fp yg betul2 mengharapkan kehadiran ku ... tkasih atas layanan anda semua , inyaallah akan bersua lagi ...



haaaaaaaa .. nie teman fp ku itu .. tuan tanah .. azuerinna norash .. sedap kan nama tuh ... secantik wajah tuan nya ...

aku dan adik aku ... luv u dik .. " semuga kau tabah dlm melayari kehidupan berumahtangga , pandai2 lah bawak diri , mana yg x betul , bincang dan perbetulkan selagi buleh , semuga kau bahagia ... " dah lama adik aku nie kawin , tp belum ada rezeki nak peroleh cahaya mata .. insyaallah kalau ada rezeki dari allah , tidak kemana ...

teman - teman fp yg hadir ...

gambar nieh ada sambungannya ... huhuhu tunggu untuk next entry ....

today menu

afternoon at 8.00 ~ shake cappu F3 ( 2 1/2 scoop ) + F1 ( 3 scoop ) + plain water
in between ~ 1 biji karipap kentang + plain water 350 ml
afternoon at 1.00 ~ nasi kukus + ayam + kuah opor + plain water 350 ml
in between ~ plain water 350 ml
workout class pilates 1 hour
dinner at 8.30 ~ shake cappu F3 ( 2 1/2 scoop ) + F1 ( 3 scoop ) + plain water

1 comment:

  1. weewittt.. ! gebu gyler kulet akak.. nampak so smooth..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...