Thursday, May 28, 2009

kepenatan yg terlampau



salam semua .. ermm alhamdulillah walau pun aku dikira sebagai penat giler 2-3 ari nieh .. tapi masih tetap bersemangat ... semangat sbb akan terlaksana jugak satu lagi impian aku dan hubby .. aper itu ... aper itu .. ermmm nanti2 lah aku cerita lebih lanjut ... bukan aper .. mender nieh baru jer mula langkah pertama .. turun naik pejabat.. memang amat memenatkan ( nasib baik ayah temankan ) jadi 2-3 ari cuti nieh bukan lah rehat bagi aku ... !! urghhh .. harap2 dapat selesai secepat mungkin untuk aku memulakan langkah seterusnya ... hahhha musti suspen kan ! langkah aper entah aku nieh .. hehehheh tunggguuuuuuuuuuuuu ( dan rasanya ada diantara kengkawan yg dah tahu ) sooo aku x kesah sgt ... since aku dah buleh memulakan operasinya tidak lama lagi ..
So .... nantilah .. cuma aku sekadar ingin berkongsi cerita mcm mana penatnya aku yang x tahu aper2 nieh nak memulakannya dan meneruskannya bagi merialisasikan aper yg aku rancangkan bersama hubby ... harap segalanya di permudahkan oleh ALLAH ...

** entah per2 yg aku cakap .. paham ker .. ermmm aku pun pueh nak tulis nieh .. x pandai nak citer selindung2 nieh .. tapi kang ada yg cakap aku over sgt ... heheh soooo tunggu .. bagi yg dah tahu .. doakan semuga segala harapan dan usaha kami mendapat kerbekatan dan kemurahan rezeki dari nya ... AMINNNNN ... hermmm lagi satu .. frust giler lah ari nieh .. nak upload gambooor x dapat lakk .. busan ..

alahai comei nyer tucing nieh kannnnnn

3 comments:

  1. insyallah .. marya doakan....

    ReplyDelete
  2. rasanya dh faham kak..hehe

    didoakan berjaya hendaknya.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...