Tuesday, June 2, 2009

its my bday .... huhuhu


zwani.com myspace graphic comments



salam ... alhamdulillah ! yehaaaaaaaaaaa .... akhirnya sampai jugak ke tarikh hari kelahiran aku .. huhuhu dah tua ... upsss saper cakap tua ! ... hahahhah kena selalu ceria sbb bila meningkatnya usia .. tanda peningkatan kematangan dlm kehidupan kita ni... tul takkkkk .... hehehehhe . uik ... dah 34 tahun dah usia aku .. diam x diam .. alhamdulillah aku masih disini , diberi hembusan nafas yg baik oleh allah untuk meneruskan kehidupan ku bersama org2 yang tersayang ... alhamdulillah sekali lagi kerana ku diizinkan oleh allah , diberikan kesihatan yg cukup baik untuk aku melaksanakan tanggungjawab aku sebagai hambanya ... insyaallah .... hehehhe sukaaaaaaaaaaa .. ermm dan apa yg membuat kan ati aku ceria dan gumbira sedikit ari ini .. adalah semalam hubby balik .. mlm tadi dia wish eppy bdayyy ... " eppy bday sayang ... dah 34 thn dahhh " uhhh sayu sgt , "thanx dear" .. aku x ingat dia wish kul berapa .. tapi dah tengah malam dah ... heheh itupunnn aku tanyer dia esok ari apa .. apa yg istimewa ari esok ... hermmm lama jugak lahhh nak dgr jawapan yg betul dari dia .. hehehh alhamdulillah bila dah merajuk sikit2 tuh .. barulah dia ingat .. ermm anak2 wish bday ibu dah pagi nieh ... heheh kelakar .. sbb aku tanyer .. ingat tak ari nie ari apa ...e rmm nina cakap .. bukan ari nie bday ibu ker ... hehe tersipu2 aku dibuatnya ... hahahhaha kelakoor kan .. ermm si riena lakkk .. ish2 bukan lah akak nieh .. semalam kann ibu .. semalam kan kita potong kek ibu ... hahahhahahah ...


** kepada semua teman2 yg mengucapkan eppy bday buat aku ... x kiralah melalui sms , call dan jejak2 di blog ... tkasih semua ... u all didalam hatiku .. doakan yg terbaik buat aku dan keluarga ... LOV U ALLLL muahzzzzzzzzzzzzzzzz, buat anak2 dan hubby .. ANDA SEMUA ADALAH MUTIARA DIDALAM HIDUP KU .. BAGAI LILIN YG MENERANGI GELAP KU ... berdoalah semuga ibu diberikan kekuatan untuk menjalankan tanggungjawab ibu dan isteri yg solehah buat anda semua .. insyaallah ...

5 comments:

  1. selamat hari jadi... selamat hari jadi... selamat hari jadi sis ieda... selamat hari jadi ;) semoga tercapai apa yg diimpikan... amiin

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi kak..semoga akak gembira sellau dlm hidup ini

    kuat smgt selalu....

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari jadi ieda...semoga panjang umur murah rezeki...

    ReplyDelete
  4. hepi besday kak... semoga pjg umur murah rezeki yer... aminn

    ReplyDelete
  5. sorry kak, lambat lak nak wish. dah lama ct tak blogwalking ni.., anyway happy belated day... semoga panjang umur murah rezeki, keluarga bahagia dan bertambah2 jelita... i love you kak...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...