Saturday, May 2, 2009

f1 untuk nina jugaaaaa

salam semua .. hermm aku lupa sebenarnya nak menceritakan tentang nina , hermm musti dah ada yg tahu anak sulung ku ini memang agak tembam , berat dia dah ke tahap 55 kg ( sblm mengambil MILILEA ) hehhhe so aku dan hubby plan untuk memberi nina minum HL jugak ... lama lah jugak dia amik .. tapi tidak lah seawal aku ... dlm dekat2 sebulan lah jugak .. dah 3 botol f1 dia dah minum ... perisa coklat .. haaaa setakat nie nampak mcm dia ok jerk .. suka minum ..

Sebelum ini nina ku beri minum MILILEA (skrg dah 50kg) .. sejenis produk yg lebih kurang sama dgn HL tapi tidak ada pelbagai perasa .. cuma perlu minum dengan package soya jer .. so HL nie lebih selesa .. bagi aku dan anak aku lahhh ... nak cuba turunkan berat badannya .. nak kawal nafsu bagi budak nieh bukannya mudah ... kena lebih perhatian ... nak ku share kan gambar terbaru nina .. dlm selepas sebulan mengambil HL ... ermmm ada perubahan ker ...





skrg nina dah 52kg , slps mengmabil meliliea dia berhenti dlm sebulan dan baru lah mengambil HL , akibat dari pengambilan yg tidak teratur dan skrg berat dah kembali ok , kalau semua nak tahu anak dara aku nie dah berumur 7 tahun .. darjah 1 tau ... hermm jgn x percaya ...

Ok ini gambar dia masa berkonvo pra , masa nie berat 55kg ...



ada perbezaan tak dgn muka skrg nieh ... sikit adalah kuuut ... hehehe

No comments:

Post a Comment

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...