Saturday, May 2, 2009

in a new look

salam semua ... hermm semalam petang dlm kul 2.30 aku menemani BOSS aku ke giant kontan , huhuhu aku menumpang membeli sikit barang utk persediaan work out class ku , will be start .. insyaallah next week ... entah lahhh ye ye yooo jer kan ... entah jadi entah kan idok ...
key , nak dijadikan cerita .. selepas kami mengambil beberpa brg yg diperlukan , kami pun gerak untuk balik ... hermm ternampak pulak aku penimbang berat di luar GIANT .. jeng2 .. memang dah lam aku x timbang .. ada lah dlm sebulan .. huhu aper layie ati nie cakap nak timbang .. tapi perasaan tuh rasa lain mcm .. maklumlah lately nieh banyak jugak yg aku ngelat .. bukan aper cuti banyak sgt dlm bulan nie ... so selera tuh memang selalu jer menganggu aku ...

Well .. bagi aku , aku bukanlah ambil HL nie untuk aku takut melihat penurunan berat atau naiknya berat badan aku ini , ianya hanya sekadar untuk membantu aku mengawal berat badan ku ... mengawal nafsu selera makan aku dan membolehkan aku membuat penilaian dalm pengambilan makanan harian aku dan family ... so kalau turun atau naik berat aku ini itidaklah aku gabra sgt ... buat biasa jer ... janji tidaklah naik mendadak ... haaaaaaa musti semua nak tahu kan kg aku skrg .. senang citer berat aku naik sedikit dari sblm nieh ... hehehhe from 65kg , now dah naik 66.8 kg (30 april ) ... huhuhu banyak tuh ... kan .. kan .. kan ... aku akui memang aku banyak melanggar pantang .. tapi aku tidak kisah since aku dah berjaya turun sehingga 65 instead of 78kg ... huhuhu ... Ok lah yuk layan picass perubahan diri aku yg dah lama aku nak share ngan anda semua ...




ha .. amik .. sekali aku upload banyak haaaaa .. bukan aper .. payah lahhh kalau sikit2 .. heheh aku punn suka tgk gamboor perubahan aku dibawah nie .. cam x cayooo ... huhuhu

2 comments:

  1. eh ..mcm muka kak ziera..adik beradik ke ni..huhu...

    ReplyDelete
  2. yh eida, amalkan HL, byk perubahankan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...